Ontgrendel de sleutel van relaties door middel van communicatie

Relaties zijn gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid. Zonder deze gedeelde waarden kan geen enkele relatie overleven - laat staan ​​floreren. In een intieme relatie moeten partners elkaar kunnen vertrouwen met zelfs de meest persoonlijke informatie, zelfs met het risico elkaar ongemakkelijk te maken. Brute eerlijkheid is ook noodzakelijk voor een serieuze, intieme relatie om zijn maximale potentieel te bereiken. Als je niet 100% eerlijk kunt zijn met je partner, moet je niet doorgaan in een volwassen relatie.

Wees open over uw eerdere relaties

De seksuele geschiedenis en voorkeuren van iemand zijn een van de moeilijkste onderwerpen om met anderen te bespreken. Elke partner moet zich echter veilig en zeker voelen in een relatie - deze informatie moet volledig en eerlijk worden gedeeld. Het achterhouden van dit soort kritieke informatie kan niet alleen leiden tot frustratie en angst, maar in het ergste geval tot ziekte of overlijden.

Als je partner onthult dat ze een seksueel overdraagbare aandoening hebben uit een relatie uit het verleden, begrijp dan hoe moeilijk het is om dat toe te geven. Het is dan aan jou of je het risico accepteert. Regelmatig getest worden is een geweldige manier om uw geest te verlichten en uw gezondheid te garanderen. Als u of iemand die u kent mogelijk het risico loopt een seksueel overdraagbare aandoening op te lopen, begrijp dan dat er veel bronnen beschikbaar zijn.

Praat openlijk over geld

Vertrouwen en eerlijkheid moeten zich ook uitstrekken tot de andere belangrijke delen van uw relatie, inclusief ideeën over geld. Studies tonen aan dat meningsverschillen over geld een zeer prominente rol spelen in de ontbinding van relaties. Hoewel het niet zo persoonlijk is als iemands seksleven, is hoe je de rol van geld ziet een belangrijke factor bij het vormgeven van iemands reis door het leven.

Bent u een spender of een spaarder? Koop je op impuls? Vind je dat je je kinderen moet ondersteunen via de universiteit? Hoe zit het met het helpen van je ouders als ze ouder worden? Dit zijn enkele van de zeer belangrijke vragen die elke partner zichzelf en vervolgens elkaar zou moeten stellen voordat hij de volgende stap in een serieuze relatie zet.

Deel uw plannen op kinderen en familie

Familiedynamiek wordt vaak een vlampunt tijdens een relatie. Het is belangrijk om te onthouden dat de oude gezegden die vaak vrij profetisch zijn "de appel valt niet ver van de boom" of "je wordt je ouders". We zijn allemaal een optelsom van onze delen, en onze familie (en voor sommigen onze omgeving) een grote rol spelen in wie we zijn geworden.

Wanneer we onze eigen relaties beginnen te ontwikkelen, kan het heel moeilijk zijn om gezinsverplichtingen in evenwicht te brengen met onze nieuwe paardynamiek. Niemand zegt dat je je gezin moet laten vallen als je gaat trouwen of een langdurige relatie aangaat, maar je moet begrijpen dat er in de loop van de jaren iets te geven en te nemen valt. Bekijk hoe goed uw partner met uw gezin omgaat en vice versa. Zou je jezelf rondom een ​​Thanksgiving-diner kunnen zien? De manier waarop uw partner met zijn gezin omgaat, is een goede indicatie van hoe zij u in de toekomst zullen behandelen.

Succesvolle langdurige relaties hebben bewezen een gezonder en langer leven te garanderen dan mensen die alleen het leven doorkruisen. Dit voordeel komt echter niet zonder mogelijke hartzeer en pijn. Het fundament van een oprechte en productieve relatie is vertrouwen en eerlijkheid. Als we deze altijd in gedachten houden, zal het leven voor ons allemaal een gelukkiger reis zijn.

Auteur Bio

Paige Jirsa - Ik werk met Stdtestingfacilities.com, waarmee gebruikers op dezelfde dag soa en bekwaam kunnen testen op soa's. Ik geniet ook van het schrijven over relaties en het delen van datingtips. Ik geloof dat elk paar gelukkig kan zijn in een relatie als beide partijen er hard aan werken.