3 eenvoudige methoden om papierloos te werken

Met de recente bosbranden die de Amazone en andere natuurlijke (of onnatuurlijke) rampen over de hele wereld verwoesten, zijn mensen wanhopig op zoek naar manieren om milieuvriendelijk te worden. Het is overduidelijk dat we allemaal bewuster moeten nadenken over onze omgeving. Hoewel we niet allemaal plasticvrij kunnen worden of de tijd nemen om ervoor te zorgen dat elk recyclebaar product goed wordt gespoeld, zijn er manieren om ervoor te zorgen dat jij jouw steentje bijdraagt!

Als je stopt om erover na te denken, zijn de bomen een van de kostbaarste hulpbronnen van de aarde. Ze zijn de 'luchtscheiders' van de spreekwoordelijke sfeer die we thuis noemen. Een studie uit 2015 die werd gepubliceerd in het tijdschrift Nature heeft licht geworpen op het feit dat 46 procent van de bomen op de aarde is gekapt!

Oké, dus laten we op een serieuze manier ingaan om te helpen deze draaimolen van natuurlijke hulpbronnen waar we mee bezig zijn te stoppen! Iets dat uiterst GEMAKKELIJK is en u zelfs kan helpen uw financiën beter te beheren ... VANUIT THUIS! Hieronder staan ​​drie eenvoudige en aardse manieren om papierloos te werken door uw facturen online te betalen.

Als je minstens één klein ding wilt doen om je impact op het milieu te verminderen, dan is het papierloos!

Methode # 1: Uw banksysteem gebruiken als platform

De meeste mensen gebruiken online bankieren al om hun zuurverdiende geld te controleren. Geloof het of niet veel banken die online bankdiensten aanbieden, bieden ook een GRATIS manier om uw rekeningen te beheren via hun bankplatform. Sommige gemakkelijk te herkennen entiteiten zoals Bank of America, US Bank, Wells Fargo, Huntington Bank en PNC Bank zijn slechts enkele voorbeelden van waar u deze service kunt gebruiken.

Bij Huntington Bank bijvoorbeeld; u kunt uw betalingen rechtstreeks vanaf uw computer of telefoon (met de app) verzenden. U hoeft uw begunstigden maar één keer in te stellen en ze geven u de mogelijkheid om de rekening slechts één keer te betalen of om terugkerende betalingen in te stellen. Deze bank garandeert zelfs dat als u hun betalingsservices gebruikt en uw betalingen op tijd plant, eventuele late kosten automatisch worden gedekt! Het enige wat u hoeft te doen is inloggen op uw account en hun rekeningbetalings tabblad bekijken! Zo makkelijk!

Wanneer u betalingen instelt via uw bankservice, geeft dit u de mogelijkheid om al uw facturen op EEN site te betalen, en u kunt wedden dat die site veilig is. Het duurt meestal maar een paar minuten om uw facturen te plannen. Bij de meeste services kunt u betalingen maximaal een jaar van tevoren instellen. Het voordeel is ook dat u meldingen van uw banksite ontvangt wanneer betalingen moeten worden gedaan. De voordelen zijn eindeloos.

Als u hebt besloten dat u online factuurbetaling via uw bank wilt gebruiken en u ECHT ecologisch vriendelijker wilt zijn, neem dan contact op met uw begunstigden en stel papierloze facturering in! Je zult nooit meer een papieren factuur in de post zien, je hoeft nooit postzegels te kopen of een envelop te likken, en je kunt gerust zijn wetende dat je een beter mens probeert te zijn!

Methode # 2: rechtstreeks betalen op de website van de verkoper

Dit is dus misschien de meest gebruikte methode voor het online betalen van facturen. Voor de meeste entiteiten waarvoor u geld verschuldigd bent, kunt u betalen via de bedrijfswebsite. Als u iemand bent die liever uw factuur betaalt en uw factuur allemaal op één plek ziet, dan is dit de juiste keuze. Niet alle bedrijven bieden echter online factuurbetalingen aan. De meest directe manier om te navigeren of ze dat doen, is door naar hun website te gaan en daar achter te komen.

Als je altijd slakmail hebt gebruikt en nog nooit de online methode hebt gebruikt, zijn er een paar dingen die je moet doen. U moet eerst rekeningen bij ELK van uw begunstigden instellen. Nadat dat is gebeurd, hebt u de mogelijkheid om te betalen, door een terugkerende betaling te gebruiken of door de enkele betaalmethode te gebruiken. U kunt uw betalingsmethode ook zo instellen dat deze de volgende keer dat u uw factuur gaat betalen, wordt onthouden, of niet. U vindt al deze opties in de gebruikersinstellingen. Onthoud dat u de bomen aan het opslaan bent, dus ga door met het instellen van papierloze facturen en voeg vervolgens uw e-mailadres toe om factuurherinneringen te ontvangen.

Wees gerust wetende dat je een beter mens probeert te zijn!

Het kan verwarrend zijn om bij te houden hoe u op deze manier online factureert. U hebt meerdere websites om te navigeren, en niet één site is hetzelfde, dus profiteer van de zoekbalk! Als het moeilijk is om precies te onthouden wat de naam van de website is om uw factuur te betalen, kunt u altijd Google gebruiken! Laten we zeggen dat je je Metro PCS-factuur moet betalen, maar dat je je leven lang niet kunt herinneren wat hun webadres is! Open gewoon uw browser en google het. Bijvoorbeeld; je kunt "betaal je metropcs-rekening" intypen en deze zal meteen verschijnen.

Methode # 3: Profiteren van andere betaalmethoden

Er zijn VEEL andere alternatieve methoden om papierloos te werken en uw rekeningen te betalen. U kunt ervoor kiezen om een ​​digitale portefeuilleservice of een bedradingsservice te gebruiken. Er zijn ook one-stop-shop services die kunnen worden gebruikt voor al uw digitale betalingsbehoeften. Er zijn zoveel verschillende opties om van te profiteren. Wanneer u gewend raakt aan papierloos werken, lijkt de traditionele manier om rekeningen te betalen bijna een verspilling van tijd en ronduit archaïsch.

Bedrijven die bedradingsdiensten aanbieden, zoals Western Union of MoneyGram, bestaan ​​al lang en zijn herkenbaar. Ze bieden geldoverboekingen via hen aan de instelling (of persoon) die u wilt betalen - voor een vergoeding. Deze services zijn handig als u geld wilt verzenden via een entiteit die u kent en vertrouwt en dat geld er snel naartoe wilt halen. Ze zijn ook te vinden in baksteen- en mortelwinkels als u ergens op zoek bent om uw rekeningen fysiek te betalen.

Het hebben van een digitale portemonnee (of e-portemonnee) kan iets voor u zijn als u zich ongemakkelijk voelt bij meerdere websites en bedrijven die over uw bank- of creditcardgegevens beschikken. Het werkt door uw e-wallet vooraf te laden met geld van uw bank en vervolgens die service te gebruiken om uw factuur te betalen. Dergelijke services beschermen de bankgegevens en wachtwoorden van gebruikers op die manier dat verkopers niet op de hoogte zijn van uw bankgegevens en u zich wellicht veiliger voelt. Een goed voorbeeld hiervan is Paypal.

Als je minstens één klein ding wilt doen om je impact op het milieu te verminderen, dan is het papierloos! De suggesties die hier worden gedaan, zijn slechts een kleine greep uit het soort sites en services die er zijn voor uw voordeel (en die van moeder natuur). Het is slechts een kleine handeling die u vanuit huis GEMAKKELIJK kunt doen om bomen te redden. Hoewel we natuurlijke (of door de mens veroorzaakte) rampen niet kunnen beheersen, kunnen we dit wel doen.

Is online factureren iets dat u denkt te kunnen doen om te helpen?