The Beauty Breakdown - What There Into Crafting a Elegant Room?

Hoe creëer je prachtige leefruimtes? Simpel gezegd, we moeten ontwerpen met passie en doel! Maar we begrijpen dat hoewel het antwoord vrij eenvoudig is, de uitvoering zelf een beetje lastig kan zijn. Dus we hebben het voor u opgesplitst met deze eenvoudige gids voor het bereiken van elegantie. Hier is hoe je je huis kunt transformeren in een boeiende aanblik.

Investeer in hoogwaardige schoonmaakproducten

Zoals een goede chef-kok regelmatig zijn messen slijpt en poetst, moet elke respectabele huiseigenaar zichzelf voorzien van uitstekende huishoudelijke hulpmiddelen. Uw meest waardevolle bezit moet een stofzuiger van hoge kwaliteit zijn, bij voorkeur met meerdere koppen om maximale dekking te garanderen. Dit moet op de voet worden gevolgd door een stevige dweil, bezem en stoffer en een assortiment reinigingssponzen, om ervoor te zorgen dat uw vloeren en oppervlakken mooi schoon blijven.

Als het gaat om het creëren van mooie woonruimtes, zit de duivel in de details. Je wilt geen hoekjes of gaten te lang ongemoeid laten, anders kunnen stofkonijntjes zich vormen en vermenigvuldigen, net als zij! En er zijn enkele huishoudelijke factoren die van nature meer vuil en stof aantrekken dan andere, zoals lichtgekleurde tapijten en vloerkleden. Hoewel deze inherente mess-makers ongelooflijk esthetisch kunnen zijn, vereist het onderhoud een grote mate van toewijding, en het proces van het handhaven van deze factoren wordt aanzienlijk vereenvoudigd door regelmatig afstoffen en stofzuigen.

Geen showrooms meer

We willen allemaal dat onze huizen mooi, warm en uitnodigend zijn, maar het kan lastig zijn om elegante kamers te creëren die ook functioneel zijn. Sommigen van ons zijn misschien opgegroeid met een 'show'-woonkamer voor het organiseren van formele evenementen, en vervolgens een gewone woonkamer of' familiekamer ', waar je eigenlijk een mens mag zijn, en wat rommel kunt maken. En hoewel deze methode door veel families op grote schaal is gebruikt om ervoor te zorgen dat ze altijd een onberispelijke hostingruimte hebben, mag de authenticiteit van uw 'familiekamer' niet worden genegeerd.

De vraag is dus, hoe kunnen we het beste van twee werelden oogsten? Hoe creëren we elegante ruimtes die ook 100% leefbaar zijn? Het draait allemaal om het personaliseren van onze woonruimtes, wat betekent dat u decor moet selecteren dat zinvol is voor u en uw gezin, of op zijn minst representatief voor gedeelde interesses. Daarnaast is het een goede vuistregel om slimme opslagopties in al uw kamers op te nemen, om de kans op rommelvorming in de tijd te verminderen.

Speel met je verticale ruimte

Een veel voorkomende zorg bij architectuur uit het begin van de twintigste eeuw is dat als je niet het meeste uit je verticale ruimte haalt, je woonruimtes er waarschijnlijk koud en kaal uitzien. Evenzo, degenen onder ons die op een bepaald moment een appartement hebben ervaren, begrijpen misschien hoe het gebruik van uw verticale ruimte ook kan helpen om kleinere woonruimtes een stuk groter en warmer te laten voelen. Effectief gebruik maken van uw verticale ruimte kan het ophangen van enkele dynamische prints of zelfs gaan DIY en het maken van uw eigen kunst, met behulp van garen en andere stoffen. Je kunt ook enkele hangende planten in je leefruimte opnemen door haken aan je plafond te installeren.

Het creëren van elegante woonruimtes hoeft geen verborgen kunst te zijn. Sommigen hebben zelfs beweerd dat de beste manier om een ​​mooi huis te maken, is door je huis als een verlengstuk van jezelf te laten voelen. Uw leefruimte is het beste wanneer deze is afgestemd op u en uw gezin. Als je deze tips hebt gevolgd, heb je effectief een ruimte gecreëerd die een afspiegeling is van degenen die er wonen, en je huis zal er uitnodiger en uniek elegant voor uitzien.