De beste tips die je moet onthouden voor het meest fantastische vrijgezellenfeest ooit

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is geen grap - vraag het aan een bruidsmeisje of zuster die ooit met de taak is belast, en ze zullen niet aarzelen om u te vertellen dat het een behoorlijk ontmoedigende taak kan zijn. Maar veel andere vrouwen hebben eerder vrijgezellenfeesten georganiseerd, dus het betekent niet dat je het niet kunt doen - en er fantastisch werk van kunt maken. Maar wat is er precies nodig om een ​​vrijgezellenfeest te organiseren, vooral als je er een onvergetelijke gebeurtenis van wilt maken? Het plannen van een vrijgezellenfeest vergt veel vaardigheid en knowhow, maar als je weet wat je moet doen en wat je moet prioriteren, zul je zeker iedereen - met name de bruid - een geweldige tijd bezorgen. Hier zijn de beste tips die je moet onthouden voor het meest fantastische vrijgezellenfeest ooit.

Beslissen wie je moet uitnodigen

Dit is een van de grootste uitdagingen bij het plannen van een vrijgezellenfeest: wie nodig je uit? Nodig je tante Mildred uit en nodig je die oude middelbare schoolvriend uit die iedereen niet kan verdragen? Hier is een toptip: als je denkt dat de mensen die je uitnodigt zullen botsen, is het het beste om het vrijgezellenfeest in twee afzonderlijke gelegenheden te splitsen. Maak er een dagje van in een spa en serveer wat thee en scones aan de tantes en schoonmoeders, en plan vervolgens een andere gelegenheid voor iedereen die zin heeft in wat wilder plezier.

Kies de datum

De beste dag of weekend voor een kippenkuuroord is een week voorafgaand aan het grote evenement, dus denk alsjeblieft niet dat je een kippenweekend of kippenavond kunt plannen op de dag voor de bruiloft en ermee weg kunt komen. Het is ook het beste als je alles ver van tevoren kunt voorbereiden, zodat je vroeg weet wie er aanwezig zal zijn - en je kunt het entertainment dienovereenkomstig plannen.

Stel een goed budget in

Geld kan bij elk evenement het verschil maken, en dit geldt ook voor het vrijgezellenfeest. Zorg bij het plannen van een budget dat iedereen het kan betalen, maar zorg er tegelijkertijd voor dat het vrijgezellenfeest nog steeds bijzonder en uniek blijft. Probeer het geld zo snel mogelijk te innen en maak alle kosten duidelijk als dag zodat niemand de toewijzing van fondsen zal betwijfelen. Wijs ook iemand aan om te verzamelen; dit wordt vaak gegeven aan een van de bruidsmeisjes.

Selecteer de locatie

Doe zoveel mogelijk onderzoek bij het selecteren van de locatie voor de kippenavond. Er zijn tal van plaatsen waaruit u kunt kiezen, van een eenvoudige nacht in een van de huizen van het bruidsmeisje tot een lokale pub, maar als u iets speciaals wilt, kunt u kiezen voor specifieke vrijgezellenfeestaccommodaties en vrijgezellenfeesthuizen waar alles is ingesteld en waar u zelfs enkele exclusieve aanbiedingen en kortingen kunt krijgen. Onthoud dit bij het kiezen van de locatie: het moet een leuke, besloten plek zijn waar iedereen zich kan hechten, en zorg ervoor dat het comfortabel is en iedereen genoeg te bieden heeft op het feest.

Bepaal de activiteiten en entertainment

Vanzelfsprekend geven veel bruiden er de voorkeur aan dat hun kippen dos leuk is, met veel drinken erbij. Enkele van de meest populaire activiteiten zijn bezoeken aan comedyclubs en drag cabarets, een stripshow en nachtclubhoppen. Maar je moet ook een paar overdag activiteiten overwegen (vooral als het een kippenweekend is), zoals een 'verwen me' reis naar de spa, afternoon tea en schoonheidsbehandeling. Gelukkig plannen en veel geluk!