Ongedierteproblemen - Hoe u uw huis kunt beschermen tegen ongewenste bezoekers

Je huis delen met ongedierte, ongedierte en insecten zijn de nachtmerrie van elke huiseigenaar. Je moet nooit wachten om een ​​plaag in je huis te zien kruipen om actie te ondernemen. Het is misschien al te laat. Het verwijderen van ongedierte is niet eenvoudig en daarom moet u alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat deze ongewenste bezoekers uw huis niet binnenkomen. Als het gaat om ongediertebestrijding, is de eerste stap preventie.

Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen uw huis tegen ongedierte te beschermen.

1. Verzegel uw huis

Insecten kruipen in je huis door de kleine barsten en ruimtes op je deuren en ramen. U moet alle gaten en ruimtes die als toegangspunten kunnen dienen, goed afsluiten. Ontvang schermen voor onze ramen om alle vliegende insecten buiten te houden.

Vervang rotte sierlijsten op uw deuren en controleer op vochtig hout. Vergeet niet om de onderkant van de deur en de drempel te controleren en af ​​te dichten, wat een gemeenschappelijk ingangspunt of bugs is. U kunt een deurafdichtingsset gebruiken of het weer strippen rond het frame van de deur.

2. Houd uw Soffits up-to-date

Loop rond de buitenkant van je huis en controleer op ontbrekende kistpanelen en rotte dashboardplaten. Dit zijn enkele van de deuren naar muizen, ratten, eekhoorns en insecten. Als u een onderhoudsvrij soffit-systeem installeert, zorgt u voor een goede ventilatie en een dichte afdichting van ongewenste bezoekers.

3. Houd uw huis schoon

Insecten en andere huisdieren hebben voedsel en onderdak nodig om te overleven, net als mensen. Verwijder voedsel en water uit uw huis door het schoon te houden. Reinig uw keukenbladen met zeep en desinfectiemiddelen.

Maak je vloeren regelmatig goed schoon, bedek de vuilnisbakken en zorg ervoor dat je alle etenswaren bedekt houdt, stapel geen vuile vaat op de gootsteen en verwijder ook alle voedseldeeltjes op je werkbladen en vloeren. Ongedierte wordt aangetrokken door vuil en ze willen niets te maken hebben met een schoon huis.

4. Bewaak uw schoorsteen

Ratten en mijten vinden gemakkelijk hun weg naar huizen via de schoorstenen. Het installeren van schoorsteenkappen en -schermen is een van de beste manieren om dergelijk ongedierte en vogels weg te houden. Deze ongewenste gasten kunnen met een of twee kleinere plagen in uw huis komen die heel moeilijk te verwijderen zijn.

5. Trim de bomen dicht bij uw huis

Eekhoorns en wasberen zijn dol op bomen en kunnen je huis binnenkomen met behulp van die boom die zo dicht bij je huis staat. Snijd hangende ledematen terug die het voor dergelijke dieren gemakkelijk maken om in uw huis te kruipen. Huur een boomkapbedrijf in om veilig de overhangende ledematen kwijt te raken.

6. Voer regelmatig inspecties uit

Laat een professional uw huis van tijd tot tijd inspecteren, zodat u potentiële problemen kunt verwijderen voordat ze zich voordoen. Er zijn enkele plagen zoals bedwantsen en termieten die in de vroege stadia niet gemakkelijk te herkennen zijn.

7. Weg met houtstapels

Bewaar geen houten palen in uw huis. Houten palen van een goede schuilplaats of ongedierte waar ze van houden. Bewaar uw brandhout weg van het huis en verwijder vuil en mulchophopingen in uw huis.

Overzicht

Laat ongedierte uw huis niet overnemen, ga er naartoe voordat ze u bereiken. Deze tips besparen u van het gebruik van zoveel geld en middelen om ongedierte te verwijderen zodra ze uw huis zijn binnengevallen. Stop de invasie van insecten en ander ongedierte voordat ze zelfs maar beginnen.