4 behangtrends om op te letten in 2019

Wie zegt dat achtergronden ouderwets zijn, heeft het mis. Achtergronden hebben en zullen nooit uit de mode raken. Zelfs interieurontwerper-expert, Danielle Colding, gelooft dat oud helemaal nieuw is. Wallpapers brengen de harmonieuze unie tussen jeugdige innovatie en tijdloos design naar voren, afgezien van hun drijfvermogen en diepte. Dus als je dacht dat ze uit de mode waren, denk dan nog eens goed na. Het is de hoogste tijd dat u de versleten wallpapers in uw huis vervangt door de trending stijlen van 2019.

1. muurschilderingen

Herhalende patronen zien er zeker mooi uit, maar het is ook beter om de kamers een nieuwe look te geven. Als je al standaardpatronen had, verander deze dan in niet-herhalende muurschilderingen. Geschilderde muurschilderingen worden vaak beschouwd als verhalenvertellers. Combineer ze met aangepaste gordijnen en de kamer ziet er onmiddellijk frisser uit.

Muurschildering wallpapers kunnen stemmingen perfect vastleggen. U kunt een thema maken door handgeschilderde muurschilderingen op achtergronden te selecteren. Bedek alle muren met een aantal van de meest verfijnde kunst die je ooit bent tegengekomen. Laat de schilderijen het woord voeren terwijl u het verhaal ziet ontvouwen telkens wanneer u de kamer binnenloopt.

2. Tonaal of textuur

In 2018 was er een overschot aan gedurfde en vooruitstrevende achtergronden, maar dit jaar is de aanpak subtieler. Beige is bijvoorbeeld niet meer zo saai als het maar een echte textuur heeft. Tweedimensionale tonen zijn dit jaar in de schijnwerpers gekomen en eerlijk gezegd zien de achtergronden er ongelooflijk uit. Ze brengen de diepte van de basiskleur zo goed naar voren dat je meteen een van deze schoonheden in je huis wilt hebben.

Monochromatische iteraties prevaleren nog steeds, maar degenen met een gedurfdere tint zijn populairder. Het concept van het hebben van kleurrijke achtergronden is achteruit gegaan.

3. Architecturale patronen

Innovatie is het nieuwe ticket voor succes voor wallpapers in 2019. Ontwerpers zijn niet bang om verschillende architecturale ontwerpen te proberen, zoals gedigitaliseerde geometrische patronen. Samen met een beetje organisch tintje zien deze achtergronden eruit als een kunstwerk. Als u van grafische patronen houdt, moet u niet twee keer nadenken voordat u een van de matte afgewerkte achtergronden met innovatieve ontwerpen op hen neemt.

Sommige van de inspirerende volgen geometrische patronen die geleidelijk veranderen in de loop van de muur. De patronen van verschillende grootte geven een 3D-soort uitstraling, wat uniek is omdat elke keer dat je binnenkomt, je voelt dat de muren tot leven zijn gekomen. Aarzel dus niet om de verschillende beschikbare ontwerpen te bekijken.

4. Schilderachtig

Denk aan op waterverf geïnspireerde ontwerpen en een lijst met schilderachtig gestileerd behang verschijnt voor je. Net als muurschilderingen proberen ze ook een verhaal te communiceren. Ze laten de kamer er modern en fris uitzien. U kunt het behang zelfs helderder maken door witte vitrage te installeren. Ze laten licht binnen, waardoor de kamer helder en mooi wordt.

Schilderkunstige achtergronden hebben een artistieke benadering. Hun suggestieve penseelstreken, grillige elegantie en rijke pigmenten combineren samen om een ​​stijl te leveren die je stemming bepaalt wanneer je de kamer binnenkomt. Het is bijna alsof je een schilderijengalerij of tentoonstelling binnenloopt met elke schets een ander verhaal vertelt.

Dus wacht niet langer als je achtergronden hebt vermeden. Vergeet de muren te schilderen met kleurrijke verf. Laat in plaats daarvan de achtergronden magie in de kamers brengen. Kies uit deze populaire ontwerpen en u zult ons later bedanken voor het tijdige advies.