10 beroemde mensen die van hun hoogten zijn gevallen

Fame is precair: je weet nooit hoeveel je er van zult hebben en wanneer het op kan raken. Bij sommige mensen kan het in een oogwenk gebeuren.

Vrijwel alle mensen zijn geneigd om belangrijke beslissingen te nemen op het moment van opwelling. Soms dragen we ze door, maar op andere momenten vallen ze op ons neer. Maar wanneer een persoon beroemd is, kan een schandaal ver met hem gaan. Terwijl sommige schandalen omver blazen, uit de publieke geest worden gewist, waardoor hun makers hun vroegere status kunnen herwinnen, is er faux pas dat reputaties in zulke kleine stukjes blaast dat het herstellen van de verbeurde waardigheid absoluut onmogelijk is.

Als we beroemdheden beschouwen, worden we gelokt door te geloven dat ze groter zijn dan het leven en de wereld in de palm van hun hand houden. We denken dat we allemaal hun positie kunnen behouden, wat de top is van ambities - hoewel we ons ervan bewust zijn dat glorie zijn bijwerkingen heeft. Voor beroemdheden heeft hun bekendheid een duistere kant. Stress leidt tot afwijkingen en deze kunnen zelfs voor de slimste carrière rampzalig zijn. Trouwens, er zijn mensen die niet wachten op de ondergang, maar vanuit pure uitputting uit de Gravy Train springen.

Er komt roem, klootzakken, maar er is geen garantie dat het stand zal houden. Er zijn beroemdheden bekend die nooit hun uitstraling hebben verloren; ondertussen worden anderen overreden door het wiel van het leven. Hoe hoog ze ook kunnen klimmen, slechts enkele seconden kunnen hun carrière volledig verwoesten. Hieronder staan ​​enkele voorbeelden van beroemdheden die snel en hard vielen.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan groeide op in het zonnetje - om drie uur deed ze al modelwerk voor Ford Models. Soepel gleed ze haar weg naar acteren, toen ze 10 was op de soap Opera Another World en vervolgens op Disney's remake van The Parent Trap die voor zoveel opschudding zorgde in 1998. In haar tienerjaren steeg ze van hoogten naar hoogten, elke keer in succesvolle films jaar (Freaky Friday in 2003, Mean Girls in 2004, Herbie: Fully Loaded in 2005). En toen, in de eerste helft van 2007, is het allemaal opgeblazen.

Eind mei had Lohan een verkeersongeluk en werd vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis in Beverly Hills. Destijds was ze net uit een revalidatiecentrum in Los Angeles geweest waar ze om onbekende redenen controleerde. Een redelijk goede inschatting van de redenen kan worden gemaakt, omdat het een duidelijk geval van DUI bleek te zijn en daaropvolgend een misdrijf volgde. Alsof het niet genoeg was, stond ze toe dat binnen twee maanden een nieuw compromis van dezelfde aard plaatsvond nadat ze opnieuw een rehabilitatie had ondergaan die haar blijkbaar helemaal niet goed deed.

Haar slechte staat was meteen duidelijk toen ze gouden frambozen begon te ontvangen voor het ergste optreden. Haar volgende film I Know Who Killed Me bracht maar liefst acht van hen naar verluidt een bom in een bespreekbureau. Lohan's uitvoering van twee hoofdonderdelen in de film werd een 'carrièrenadir' genoemd.

Amanda Bynes

Een andere prominente kinderster, Amanda Bynes, leek stevig op weg naar boven te zijn. Toch werd het succes van The Amanda Show en She's The Man al snel overspoeld door haar groeiende verslaving aan alcohol en stoffen. Oké, daar leven mensen mee, maar na haar arrestatie leek ze gek geworden op Twitter, en dat bleek haar ongedaan te maken.

In de compilatie van haar Twitter-berichten gemaakt door E! Online in 2012 waren er uitspraken gericht op rapper Drake (die hij ervoor koos zich de rug toe te keren) en Rihanna. Miley Cyrus en Jay-Z werden ronduit 'lelijk' genoemd, en vervolgens werd ze zelf uitgeroepen tot dezelfde. Afgezien van die uitbraken, zou ze brand hebben veroorzaakt op de oprijlaan van een vreemde. Al deze dartels verdienden haar een vermoeden van het hebben van mentale problemen, een evaluatie van de geestelijke gezondheid en een hiaat dat steeds maar doorging. Bynes probeerde opnieuw controle over haar leven te krijgen toen ze het Fashion Institute of Design and Merchandising in Irvine binnenging. Volgens haar vond ze acteren niet echt haar kopje thee, en ze gleed er zeker in. Desondanks heeft ze de laatste tijd gesproken over een comeback die binnenkort zal worden geprobeerd.

Brendan Fraser

Mensen kunnen zich nog steeds afvragen waarom Brendan Fraser niet meer in films verschijnt. De Amerikaans-Canadese acteur die zijn bekwaamheid in drama, fantasie en komedies toonde, kreeg zichzelf herinnerd voor zijn vertolking van avonturier Rick O'Connell in de actiefantiefilmfilm The Mummy in 1999. Door het derde deel van de trilogie (2008) The Mummy's charmes waren verdwenen, wat niet kon worden gezegd over Fraser die al in een andere hitfilm was verschenen. De 3-D science fantasy-film Journey to the Centre of the Earth uit 2008 met Fraser bracht vier keer het budget van $ 60 miljoen op. De acteur kreeg duidelijk een lichtpuntje op de kaart.

Het was op dit moment dat Fraser zijn grove fout maakte door te weigeren deel te nemen aan Journey 2: The Mysterious Island, hoe logisch het destijds ook leek. Waarschijnlijk was hij te opgewonden door zijn prestaties in andere films van die tijd (zoals Extraordinary Measures en Furry Vengeance) om echt geïnteresseerd te zijn en werd hij vervangen door Dwayne Johnson. Hoe hij zijn beslissing moet hebben betreurd toen het vervolg van The Journey nog succesvoller bleek te zijn dan het begin, en het budget met vijf overschreed. Je kunt niet goed doen zonder de mogelijkheid om een ​​goed deel te kiezen - dat Fraser door ervaring leerde.

Wesley Snipes

Martial artist Wesley Snipes verdiende erkenning vanwege zijn verschijning in Demolition Man, White Men Can't Jump, Mo 'Better Blues en het spelen van Blade in de beroemde filmtrilogie. Hij kon snel opschieten toen hij aan de verkeerde kant van de belastingdienst kwam. Wat meer is, het was geen eenvoudig geval van het verwaarlozen van uw belastingheffingen - dat had kunnen worden geregeld door een boete te betalen waarvoor hij gewoon in een andere kaskraker moest verschijnen. Nee, de positie van Snipes was zo kritisch dat hij in de gevangenis belandde. De acteur had drie jaar verzuimd belasting in te dienen en werd veroordeeld tot zoveel jaren - dat is naast het feit dat hij $ 17 miljoen aan belastingen en boetes moest betalen. Helaas voor hem is de gevangenis geen plek waar men druk kan worden aan het werken aan de volgende Blade-film. De aanval kostte hem zijn carrière, en, van dingen die van slecht naar erger gaan, lijkt Snipes langzamer te zijn geworden dan hij was toen zijn ster op de ascendant stond. Dat komt van het proberen om één (of drie) over belastingmensen te krijgen - je verliest de goede impuls.

Mel Gibson

Mel Gibson weet uit eigen ervaring wat het is om je carrière ruw te onderbreken. Hij had het al in 2006 toen hij werd vastgehouden door het departement van de County Sheriff (Los Angeles). Hij werd belast met rijden terwijl hij een container met harde drank vasthield, en hij slaagde erin dit incident buiten proportie te blazen. Hij probeerde de arrestatie te ontwijken en weg te rijden, maar de politie liet hem niet toe en kreeg de boeien om hem heen. Dat leek Gibson te hebben geactiveerd, en hij begon de arresterende officier uit te leggen wat hij ging doen. Aan deze indiscreties moet hij sindsdien altijd spijt hebben gehad.

De Australisch-Amerikaanse acteur beweerde dat hij daadwerkelijk Malibu bezat en dat hij al zijn invloed en geld zou gebruiken om wraak te nemen op de officier. Hij eindigde met aanstootgevende opmerkingen over Joden (de officier bleek een Jood te zijn). Later erkende hij zijn overtredingen en bood hij zijn excuses aan voor zijn gedrag. Desondanks stond hij tien jaar op de zwarte lijst.

Over zijn schande heen krijgt de acteur zijn comeback in vorm. Eerst werd hij geprezen door critici voor zijn thriller Blood Father en keerde daarna terug als regisseur bij het oorlogsdrama Hacksaw Ridge, waarmee hij in de top tien van films van het jaar kwam, zoals gekozen door het American Film Institute, en ontving een aantal verschillende prijzen en nominaties .

Kendall Jenner

De "Instagirl" Kendall Jenner staat bekend om haar indrukwekkende modellencarrière, een populaire modelijn en het zijn in de toplijst van de meest gevolgde beroemdheden op Instagram. Wat ze deed om dat alles te doen was deel te nemen aan een noodlottige Pepsi-commercial - je moet weten welke, waar haar personage zich aansluit bij een protesterende menigte en vervolgens een politieagent een blikje Pepsi geeft waaruit hij zijn dorst lessen. De commercial leidde tot een tornado van kritiek omdat hij volledig onwaar was over de realiteit van de betrokken kwesties. Pepsi moest het halen en Jenner haastte zich om alle vermeldingen van Pepsi uit haar internetbronnen te verwijderen.

Ze is te horen commentaar op het incident in een van de afleveringen van Keeping Up With The Kardashians. Volgens Jenner heeft ze zich nooit gerealiseerd dat er iets mis was totdat ze mensen over de discussie hoorde. Toen was ze verbijsterd en 'volledig stilgelegd'. Ze zei dat ze 'er van terug wilde stuiteren', maar ze had geen idee hoe. Om aan haar bezorgdheid toe te voegen, maakte Caitlyn bekend dat haar het script ruim van tevoren was getoond. Welnu, dit is de manier waarop het koekje afbrokkelt. Nu moet Jenner dingen doen om haar reputatie te herstellen.

Charlie Sheen

Charlie Sheen staat bekend om zijn ruwe diamanten humor die hem in films en shows heeft gekregen als een personage dat het feest niet echt wil bederven, maar niet alleen goed is. Zijn eerdere rollen omvatten de hilarische Charlie Sheen toen hij in The Three Musketeers verscheen, maar het was zijn optreden in Two and a Half Men die hem de reputatie van het land opleverde.

Terwijl hij plezier toevoegde aan de show voor seizoenen met de muzikant Charlie Harper, broer van Alan Harper (gespeeld door John Cryer) wiens goede bedoelingen over het algemeen zijn ongedaan maken bewijzen. Misschien was er veel Charlie Sheen in Charlie Harper omdat hij zijn reputatie verwoestte door bizarre s en probeert over te komen als een tovenaar, die een samoeraienzwaard hanteert, die hij blijkbaar wilde gebruiken tegen zijn superieuren.

Nu probeert Sheen zichzelf tot zijn recht te brengen, inclusief zijn verschijning in een auto-commercial waar hij zijn huisarrest belachelijk maakt. Maar hij heeft nog een lange weg te gaan voordat hij de hoogte terugkrijgt waar hij van is gevallen.

Justin Bieber

Toen Justin Bieber een vervolg maakte op Never Say Never, bleek het een geweldige flop te zijn. Nagesynchroniseerd Justin Bieber's Believe, het bracht een somber bedrag met zich mee en werd door vele critici gepaneerd. Er wordt algemeen gesuggereerd dat de reden daarvoor is dat fans wegblijven vanwege het gedrag van Bieber de laatste tijd. Hij heeft zijn verwende kindkant laten zien en iedereen laten denken dat roem naar zijn hoofd ging. De Love Yourself-zanger staat misschien op het punt zijn reputatie onherroepelijk te verliezen als hij zijn grappen houdt.

Eigenlijk is het gedrag van de hitmaker, waaronder zijn arrestatie in 2014 voor rijden onder invloed, niets ongehoord in de muziekindustrie, maar het ging zo tegen het publieke imago in dat hij erin slaagde ouders te shockeren en tienermeisjes af te wijzen. Zijn gevangenisfoto toonde een uitdrukking die de wereld vertelde van zijn totale weigering om de situatie goed te accepteren. Geen wonder dat het leger van "beliebers" aan het afnemen is omdat Bieber het niet erg vindt om negatieve publiciteit te verzamelen. Hij lijkt zich te amuseren door paparazzi aan te vallen, zich over te geven aan vandalisme en eieren naar mensenhuizen te gooien.

Tiger Woods

Tiger Woods was vroeger de drijvende kracht van golf; met zijn zachte houding en spectaculaire prestaties trok hij veel nieuwe kijkers aan bij golfspelers onder degenen die golf als iets saai en oninteressant geloofden. Zijn roem groeide, maar ook zijn liefdesaffaires. Uiteindelijk werd zijn buitenechtelijke leven zo actief dat het zijn carrière ten val bracht, waardoor Woods stevig in het bestand met de tag 'Past heroes' terechtkwam.

Zodra zijn verre van discreet gedrag publiekelijk werd toegegeven, kwamen veel vrouwen met verhalen over seksuele relaties met de beroemde golfer. Woods moest met pensioen om zijn huwelijk te behouden. Uiteraard was dit nadelig voor zijn prestatievermogen en begon het publiek zijn interesse te verliezen. Woods had zich overgegeven als een model gezinsman die boven de verleidingen rond beroemdheden bleef. Het kwam allemaal in de schijnwerpers nadat Woods in een brandkraan in zijn SUV reed. Volgens hem hielp zijn vrouw Elin Nordegren hem uit de auto te stappen. Maar zijn volgelingen speculeerden of Elin, zich bewust van de problemen van Tiger, besloot hem een ​​lesje te leren door het ongeluk te veroorzaken.

Britney Spears

De popster heeft haar fans en het publiek in het algemeen gedoucht met verschillende wangedragingen, beginnend met het afscheren van haar haar en het bestrijden van de paparazzi met haar paraplu tot het verliezen van de voogdij over haar kinderen. Ze belandde in een pauze in een psychiatrische instelling. Spears begon op jonge leeftijd in Disney-producties en verscheen in The Mickey Mouse Club in een glorieus gezelschap waaronder Christina Aguilera en Justin Timberlake: een typisch exemplaar van een kinderster die het gewoon niet in zich had om de druk te weerstaan.

Nadat ze een naam had verworven met Disney, besloot Spears het podium te veroveren - en slaagde erin, haar eerste hit Baby One More Time uit te brengen en vervolgens een wereldwijde ster te wekken. Gekleed als een schoolmeisje, legde de 16-jarige haar verklaring een beetje te vroeg af om zich op haar gemak te voelen in het gedeelte. Vanaf dat moment werd ze onderworpen aan media-onderzoek en de druk bleef groeien. Gedreven door afleiding, dacht Spears aan niets beters dan haar huis op te sluiten tegen haar vervreemde echtgenoot die hun kinderen weg zou nemen. De politie moest tussenbeide komen om echtgenoot Kevin Federline te helpen voor de kinderen te zorgen, terwijl de popdiva zwaar onder invloed bleek te staan. De paparazzi liet haar liggend liggen voordat ze naar het Cedars-Sinai Medical Center werd vervoerd. Aldus gaf Spears toe aan destructief gedrag dat de vloek en het ongedaan maken van menig vroege starter is.