Unieke manieren om thuis met uw favoriete herinneringen te pronken

Thuis is een plek om familie te zijn, een plek om comfortabel te zijn en een plek om alles te onthouden wat je hebt meegemaakt met degenen die het meest van je houden op de wereld!

Maar soms kan het moeilijk zijn om manieren te vinden om die geweldige herinneringen in uw huis weer te geven zonder dat het plakkerig of aanmatigend is.

Het is belangrijk om je herinneringen thuis te laten zien. Hier zijn enkele unieke manieren om herinneringen in uw interieur in te voegen zonder het gevoel te hebben dat het teveel is.

# 1: Een gezinskalender

In plaats van volgend jaar een saaie, in de winkel gekochte kalender op te hangen, probeer dan een aangepaste gezinskalender te maken van de foto's die u en uw dierbaren door de jaren heen hebben genomen.

Elke maand kan worden aangepast aan een bepaald thema, of gewoon om wat herinneringen uit die maand door de jaren heen te laten zien!

Een ander uniek tintje dat je aan dit soort kalender kunt toevoegen, zijn speciale verjaardagsfoto's. In plaats van alleen 'Oom Jimmy's verjaardag' op de kalender te schrijven, kun je een foto van zijn gezicht op de dag plaatsen. Dit maakt de hele kalender een beetje persoonlijker en specialer.

Het wordt ook uitgevoerd om de pagina elke maand te kunnen wijzigen. In plaats van alleen een nieuwe stockafbeelding te zien, ziet u een nieuwe reeks herinneringen waar u de hele maand over kunt praten en die u opnieuw kunt beleven. Wat is beter dan dat?

# 2: Beeldje verzamelen

Een andere unieke manier om met je herinneringen te pronken is om het symbolisch te doen. Je zou bijvoorbeeld figuren uit de Willow Tree-collectie kunnen gebruiken, die prachtige geschenken zijn! (Klik hier voor meer informatie over geweldige geschenken)

Laten we zeggen dat je gaat trouwen. Je krijgt een Willow Tree-beeldje dat liefde op die dag vertegenwoordigt, en het wordt thuis tentoongesteld. Wanneer u uw eerste kind krijgt, krijgt u een ander. Wanneer ze hun eerste huis kopen, krijg je een ander.

Naarmate de jaren gaan kopen, kunt u verschillende subtiel ontworpen beeldjes verzamelen die vele belangrijke dagen in uw leven gaan vertegenwoordigen. Samen vertegenwoordigen deze beeldjes veel herinneringen zonder je hele leven te laten zien.

Een vleugje sentimentaliteit is alles wat je echt nodig hebt om de belangrijkste dingen te onthouden.

# 3: Fotolijsten met diavoorstelling

Foto's zijn natuurlijk een van de gemakkelijkste manieren om de dingen die u en uw gezin samen hebben meegemaakt, opnieuw te beleven. Bladeren door foto's kan uren duren wanneer je lacht en praat over wat er gebeurde toen je elke afbeelding bekeek.

Maar niet iedereen heeft uren om zijn herinneringen elke week opnieuw te beleven, maar ze willen nog steeds hun meest gekoesterde foto's zien.

Investeren in een fotolijst met diavoorstellingen kan dit probleem oplossen.

Deze elektronische fotolijsten bevatten digitale foto's en worden automatisch afgespeeld, waarbij de foto's worden weergegeven die u kiest. Dit betekent dat je gedurende de dag een blik krijgt op verschillende foto's die je laten glimlachen.

Een frame als dit helpt je een speciale herinnering of twee per dag te onthouden, wat precies de juiste hoeveelheid is!