Boer vroeg Topless Rihanna om haar borst te bedekken

Rihanna had nauwelijks gedacht dat haar ooit zou kunnen worden gevraagd om haar bezittingen niet te tonen - en toch gebeurde het net deze maandag.

De prachtige zangeres maakte een voor haar nieuwe single We Found Love in een tarweveld in Noord-Ierland van een boer genaamd Alan Graham , en toen ze haar kostuum daar in het veld aan het veranderen was, dacht ze niet veel aan baring haar borsten . Toch dacht de eigenaar anders.

Graham beschouwde het als zo'n ongepaste daad dat hij van zijn tractor sprong en eiste dat de beroemdheid van de A-lijst zich zou verbergen.

Het is waar dat Graham destijds niet wist met wie hij sprak, maar toen hij hoorde dat het een multi-platina-artiest was, zei hij dat het niets zou hebben veranderd. "Het was ongepast", meent de moeizame boer . Nadat hij zijn mening had geuit, besprak hij het met Rihanna en hopelijk begreep zij zijn standpunt.

Graham zei dat hem niet was verteld wie moest komen, maar omdat hij op zijn eigen terrein was, smeekte hij niettemin zijn opvattingen over wat juist is vast te houden. Hij voegde eraan toe dat hij geen kwade wil had tegen wat Rihanna en haar team aan het doen waren; maar, concludeerde het respectabele plattelander, "misschien konden zij zichzelf bekend maken met een grotere God."