Justin Bieber en Selena Gomez Are Brangelina 2.0

Brad Pitt en Angelina Jolie met hun wonderkind van zes kinderen van 3 tot 10 jaar hebben Justin Bieber verrassend geïnspireerd om familie te spelen - en zijn vriendin Selena Gomez deed mee!

We herinneren ons allemaal dat Bieber nog niet zo lang geleden toegaf aan Women's Wear Daily dat hij de drang had om vader te worden. "Ik wil mezelf graag zien, trouwen of op zoek gaan naar een gezin ," zei de tienerzanger, eraan toevoegend dat dit zijn plannen voor zijn twintiger jaren zijn, maar het is nu uitgesloten. En het lijkt erop dat hij niet aan het stoppen was.

Zijn nieuwe foto op Instagram dinsdag toont een zonovergoten park, Justin Bieber en zijn vriendin Selena Gomez als gelukkige picknickers - omringd door zes charmante kinderen !

Het wenkbrauw-opwekkende beeld draagt ​​het joculaire bijschrift " Brangelina 2.0 hahahahahaha" van Bieber.

Het is niet helemaal zeker wat Gomez denkt om in de toekomst zo'n gezin te stichten, maar Bieber is verwikkeld in zijn oude liefde - een relatie die officieel werd aangekondigd in februari tijdens de Oscars. "Ze is geweldig", zegt hij over zijn 18-jarige vlam.

De babyzangeres had niet genoeg van een gezinsleven - zijn moeder Patti Malette voedde hem meestal alleen op, nadat hij nog niet uit haar tienerjaren was geboren en het moeilijk had.