Ashton Kutcher splitst van Demi Moore?

Het huwelijk van Ashton Kutcher en Demi Moore verliep moeizaam , en wanneer dingen weer uit de hand lopen, kan dit worden weerspiegeld in Twitter-berichten - of in hun opvallende afwezigheid?

De twee Hollywood-beroemdheden trouwden in 2005 na twee jaar daten, maar vorig jaar vonden ze hun huwelijk opgeschrikt door ontrouwgeruchten die dit jaar in de roddelbladen terugkwamen. Ze gingen op een "spirituele reis" naar Israël, die bedoeld was om hen dicht bij elkaar te brengen. Maar recentelijk is het regelmatige tweeten van de sterren - die nu worden gescheiden door de breedte van de VS - afgenomen op een manier die de komende veranderingen kan betekenen.

Afgelopen vrijdag ging Moore, 48, naar Griekse filosofen voor een meest geschikt Twitter-bericht en citeerde Epictetus's advies om zijn eigen tekortkomingen te inspecteren wanneer je je beledigd voelt door iemands fouten die je boosheid zullen verspreiden. Dat was slechts een dag voor de zesde huwelijksverjaardag van het paar op 24 september.

Op de dag van het jubileum kwamen er geen Twitter-berichten van de man en de vrouw die die dag niet bij elkaar kwamen. Moore verbleef in NYC waar zij en Jennifer Aniston bezig waren met het promoten van de korte films die ze beiden hadden gemaakt en die tijdens de première op maandag verschenen. Moore's shorty is bedoeld als onderdeel van Five, Lifetime's tv-bloemlezing.

Kutcher, 33, ging voor het weekend naar San Diego, waar hij zich vermaakte in het gezelschap van Danny Masterson die hij kende van That '70s Show days. Misschien tweet hij niet dat hij weg was aan een VIP-tafel in de Fluxx-nachtclub. Daarna keerde hij terug naar LA voor zijn deelname aan Two and a Half Men en gaf dinsdagavond op het Promise Gala 2011 een prijs aan Ryan Seacrest.

Natuurlijk wordt de splitsing alleen vermoed, en er is geen woord over van de vertegenwoordigers.