Online een verpleegkundige opleiding studeren: belangrijke dingen om te overwegen

Dankzij online leren was het nog nooit zo eenvoudig om je carrière te starten of zelfs van carrière te veranderen naarmate je ouder wordt. Veel hogescholen en universiteiten bieden nu volledige cursussen die online kunnen worden bestudeerd via afstandsonderwijs.

Gewoonlijk worden online cursussen in deeltijd gevolgd, omdat u niet aan een fysieke universiteit of universiteit zit. Dit betekent dat het soms twee keer zo lang kan duren om te voltooien omdat je maar de helft van de uren studeert. Een van de belangrijkste voordelen is echter dat je tijdens je studie voltijds kunt blijven werken om geld te verdienen om je studie te financieren.

Als je op zoek bent naar een hogere carrièreladder in het beroep van verpleegkundige of als je volledig van carrière wilt veranderen, is deeltijds studeren via afstandsonderwijs een goede optie. U kunt geld blijven verdienen en hoeft geen time-out te nemen, wat in sommige gevallen u terug in uw carrièredoelen kan brengen.

Een van de leuke dingen van online leren is dat je thuis in je eigen tijd kunt studeren. Gewoonlijk worden lezingen en lessen opgenomen of gedaan als webinars die u kunt bekijken op een tijdstip dat u past. Het enige dat u hoeft te hebben is een goede internetverbinding, een pc of laptop en een ruimte in uw huis of appartement die rustig is om te studeren en te schrijven.

Het aantal cursussen dat u online kunt bestuderen, varieert en er zijn niet veel cursussen die niet voor u beschikbaar zijn. Het studeren van een verpleegkundige opleiding is een populaire keuze omdat het het voor verpleegkundigen mogelijk maakt om hun carrière voort te zetten zonder tijd vrij te maken van werk. Dit zijn de typische routes naar verpleegkunde en de resultaten die u zou verwachten bij het bestuderen van een verpleegopleiding op hoog niveau.

Routes naar het beroep van verpleegkundige

Om je in te schrijven voor een online verpleegkundig diploma moet je meestal enige voorkennis of ervaring van het beroep hebben. Dit kan afkomstig zijn van een instapprogramma zoals een LPN- of LVN-programma. Deze cursussen duren meestal ongeveer een jaar en stellen u in staat om te oefenen als een erkende praktische verpleegkundige (LPN) of een erkende professionele verpleegkundige (LVN). Omdat ze meestal worden gezien als de eerste stap om verpleegster te worden, heb je normaal gesproken geen kwalificaties nodig om aan deze cursussen te beginnen.

Het volgende niveau hoger dan een LPN of LVP is als ADN - een Associate Degree in Nursing. Terwijl de LPN- en LVP-programma's ongeveer een jaar duren om een ​​ADN te voltooien, kan het tot 2 jaar duren om te voltooien. Na voltooiing van een ADN krijgt u waarschijnlijk meer verantwoordelijkheid in uw rol en kunt u taken krijgen zoals het behandelen van patiënten en het bieden van emotionele ondersteuning.

Online verpleegkunde studeren

Instapgraden en kwalificaties worden meestal het best bestudeerd tijdens het leren op het werk. Meestal zullen ze wat klassikaal leren en wat praktisch leren vereisen. Omdat ze voor mensen zijn die nieuw zijn in het vak, zijn ze misschien niet de beste om online te studeren. Het is zodra je de hogere niveaus bereikt, dat online studeren een meer haalbare optie wordt.

De reden dat hogere niveaus het best online kunnen worden bestudeerd, is dat je meestal een goede werkervaring in het beroep nodig hebt. Het is heel ongebruikelijk dat mensen een hoog niveau als een master kunnen studeren door alleen in de klas te leren, dus het online studeren van een MSN-diploma is het meest geschikt voor degenen die een praktische kennis hebben opgedaan.

Vooruitzichten na het studeren

Door een cursus op hoog niveau te studeren, zoals een MSN-diploma, kun je later geweldige carrièremogelijkheden bereiken. Na afloop van de cursus beschikt u over de kwalificaties om te kunnen solliciteren naar functies als directeur verpleegkundige, kliniekmanager en manager thuisgezondheid. Omdat een cursus als deze zich richt op leiderschap en innovatie, zal het u helpen bij het managen van teams en het vertrouwen hebben in het definiëren en instellen van processen.

Het andere mooie van het behalen van een diploma op hoog niveau voor verpleegkundigen is dat uw verdienvermogen waarschijnlijk ook zal toenemen. Het is belangrijk om te onthouden dat dit kan veranderen op basis van de staat of instelling waar u werkt.

Desondanks stellen sommige van de gemiddelde cijfers die bekend zijn in de branche dat een hoofdverpleegkundige tot $ 174.000 per jaar zou kunnen verdienen, een directeur thuiszorg ongeveer $ 75.000 per jaar zou kunnen verdienen en een klinische verpleegkundige $ 79.000 per jaar jaar. Zoals je kunt zien, is het de moeite waard om serieus te overwegen wat de impact is van het volgen van een cursus als deze op je professionele en persoonlijke doelen.

De juiste beslissing nemen

Het kan moeilijk zijn om de juiste cursus te kiezen om in te schrijven, vooral wanneer deze online is. Als je een aantal jaren in het vak hebt gewerkt, kan er een professionele beroepsorganisatie zijn die je kan helpen en adviseren over de volgende beste stap voor je carrière. Als niet enkele van de beste mensen om mee te praten de mensen zijn waarmee u werkt. Je baas heeft misschien dezelfde beslissing moeten nemen en weet wat de beste paden zijn.

Als je nieuw bent in het vak, kun je het beste met de leeraanbieder praten. Ze kunnen u meer gedetailleerd vertellen over de vereisten voor elke cursus, de tijdverbintenissen en als u enige ervaring nodig hebt. Het is erg belangrijk om zoveel mogelijk te weten te komen voordat je je inschrijft, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Gevolgtrekking

Online studeren is een geweldige manier om een ​​carrière in de verpleegkunde te ontwikkelen terwijl je in je werk werkt. Het betekent dat u uw positie kunt behouden en uw carrièremogelijkheden kunt vergroten terwijl u geld verdient en niet hoeft te verhuizen. In sommige gevallen kan het zijn dat de enige manier om een ​​bepaalde cursus te studeren is door online te studeren, omdat het vereist dat je op dat moment in een baan werkt.