Joe Jonas wil Taylor Swift opnieuw daten

Misschien is het altijd Taylor Swift geweest voor Joe Jonas - en misschien blijft zij het altijd.

Jonas, 22 en Swift, 21, hadden in 2008 een spraakmakende affaire die volgens Swift abrupt werd beëindigd met Jonas '27-seconden telefoongesprek en een golf van bittere gevoelens die zelfs op het podium werden gedragen.

Nu, zoals Us Weekly het uit verschillende bronnen had, nemen de twee opnieuw contact met elkaar op om de weg terug te vinden. Een bron dicht bij de Fast Life-kunstenaar zegt dat Jonas is veranderd en dit graag aan zijn ex-vriendin wil bewijzen. "Hij ... zou graag zien wat mogelijk is tussen hen," beweert de bron.

Beide zangers hebben hun hart gestort in liedjes. Swift schreef Forever and Always als een eenzijdig verhaal van hun uiteenvallen , en gaf zich over aan een schot op zijn post-split vriendin Camilla Belle met Better Than Revenge. Jonas's Much Better noemde supersterren met traangebeitste gitaren. Maar het lijkt erop dat deze muzikale prikken tot elkaar tot het verleden behoren en ze allebei dood en dood willen.

Een bron dicht bij Swift zei dat ze uitkijken naar "een oude vlam opnieuw aan te wakkeren", hoewel de artiesten voorlopig alleen voelsprieten uitzenden om te zien hoeveel ze hechten. Op 1 september speelde Jonas zelfs een niet-aangekondigde verschijning tijdens het uitverkochte concert van Swift in San Jose, Californië.