Probeer niet te ontsnappen aan deze 4 Teambuilding-voordelen van Escape Rooms

Ben je het zat om saaie teambuildingoefeningen te doen die op kantoor of op kantoor worden gedaan? Ontsnap aan de gebruikelijke taken voor teambuilding en breng je medewerkers naar een lokale Escape Room! Je hebt gehoord over deze spellen omdat ze de laatste tijd steeds populairder zijn geworden. Ze zijn heel leuk om te voltooien met vrienden en familie, maar ze werken ook uitstekend als een teambuilding-ervaring. Grijp dus uw werknemers en uw beste detectivehoed! Probeer te ontsnappen aan elk ruimtethema dat je kiest tijdens het bouwen van teamwerk.

Hier zijn 4 teambuilding voordelen van escape rooms.

1. Moedigt het stellen van doelen aan

Om de ruimte te ontvluchten, moeten alle leden werken aan het bereiken van een gemeenschappelijk doel: het mysterie oplossen. Uw werknemers moeten met elkaar samenwerken om dat doel te bereiken. Dit is vergelijkbaar met wanneer medewerkers binnen verschillende afdelingen doelen stellen en vervolgens moeten samenwerken om ze te bereiken. Eerst moeten ze het hoofddoel bepalen. Vervolgens moeten ze het eens worden over hoe het doel te bereiken. Ze moeten elkaar horen en hun plannen dienovereenkomstig aanpassen. Als iedereen het eens is, is het tijd om te ontsnappen!

2. Krachten Communicatie

Escape Rooms dwingen communicatie tussen medewerkers af. Uw werknemers worden samen in één kleine ruimte geplaatst en moeten vertrouwen op hun communicatievaardigheden om te ontsnappen. Bij het aangaan van een Escape Room staat communicatie centraal. Het gaat niet alleen om ontsnappen uit de kamer. Het gaat erom binnen een bepaalde tijd uit de kamer te ontsnappen. Om op tijd uit de kamer te ontsnappen, kun je zien waar communicatie een grote rol speelt.

Dit geldt ook op kantoor. Voor een goed functionerende werkruimte moeten alle werknemers effectief communiceren. Deze ervaring leert hen hoe ze dat precies kunnen doen. Als een medewerker bijvoorbeeld problemen heeft om zich open te stellen voor collega's en met hen te communiceren, helpt deze teambuilding om het ijs te breken.

3. Lost conflicten op

Er zijn mogelijk conflicten op kantoor of op de plaats waar u wel of geen weet van heeft. Hoe dan ook, deze oefening voor teambuilding is een geweldige manier om die conflicten op te lossen. Omdat iedereen gedwongen is om met elkaar te communiceren en met elkaar te werken, zullen uw werknemers leren hoe met iedereen te werken, zelfs als er een conflict is.

Het is een geweldige binding en omdat ze elkaar moeten helpen te ontsnappen, worden conflicten uit het verleden opgelost. U moet dit ook als een gelegenheid aangrijpen om te zien hoe uw medewerkers omgaan met conflicten en hoe ze deze oplossen. Niet iedereen zal het eens zijn met het plan om te ontsnappen. Sommigen willen misschien een andere route gaan of geloven dat het beter is om aanwijzingen te vinden met een andere aanpak. Kijk hoe ze met elkaar samenwerken om eventuele conflicten op te lossen. En zorg ervoor dat ze er ook van leren.

4. Ontwikkelt leiderschapsvaardigheden

Deelnemen aan Escape Rooms is een geweldige manier om leiderschapsvaardigheden op te bouwen. Teamleiders kunnen deze ervaring gebruiken om hun leiderschapsvaardigheden te versterken en positieve manieren van denken te vinden. Het moedigt ook openheid aan. Leiders moeten open staan ​​voor verschillende manieren om dat gemeenschappelijke doel te bereiken om het mysterie op te lossen en de kamer te ontvluchten. Ze moeten ook klaar zijn om nieuwe ideeën te bedenken, beslissingen te nemen en taken aan andere werknemers te delegeren om op tijd de ruimte te ontvluchten. Dit geldt voor het werken en het bereiken van doelen voor het bedrijf.

Probeer bij het aanmelden voor een Escape Room-ervaring niet eens te ontsnappen zonder solide teamwork op te bouwen. Het is bijna onmogelijk om de activiteit te voltooien zonder teamwerk op te bouwen en een band met uw personeel en collega's op te bouwen. Wilt u meer informatie over relaties en banen en carrières? Bezoek ons ​​dagelijks en blader door onze blogs!