Start-up strategieën - 5 tips om uw eerste zakelijke onderneming tot een succes te maken

Een alarmerend aantal kleine bedrijven haalt het na hun tweede jaar niet, en u wilt niet dat u er een van wordt. Zonder buiten het vierkant te denken of slimme zakelijke beslissingen te nemen, bent u in groot gevaar! Overweeg deze vijf tips hieronder om uw kansen te vergroten dat uw eerste onderneming een succes wordt:

Denk slim met gebouwen

Iedereen in de zakenwereld zal u vertellen groot te denken, maar uw banksaldo deelt misschien niet hun gevoelens. Wanneer u voor het eerst een bedrijf start, is het prima om slimmer te denken in plaats van groter.

Werk een tijdje thuis of verdien meer geld met servicekantoren op prestigieuze bedrijfslocaties. Val niet in de valkuil van het besteden van uw winst aan baksteen en mortel eigenschappen die uw bedrijf droog bloeden voordat het een kans heeft om te bloeien.

Maak gebruik van marketingexperts

U bent misschien goed in het verkopen van uw producten en diensten, maar weet u hoe u uw onderneming naar nieuwe hoogten kunt brengen? Dat is misschien een taak voor een marketingconsulent. Het is hun taak om te weten hoe u uw bedrijf onder de aandacht van het publiek kunt brengen, hoe u op de juiste platforms kunt adverteren en hoe u ervoor kunt zorgen dat u resultaten krijgt. Zorg ervoor dat u een partner selecteert die goed bij uw bedrijf past. Traditionele bedrijven kunnen profiteren van de input van strategisch marketingadvies, terwijl online ondernemingen kunnen vinden dat de input van een webmarketingbureau meer geschikt is voor hun doelen. Hoe meer u kunt uitbesteden aan een marketingexpert, hoe meer tijd u zich moet concentreren op uw kernactiviteiten.

Gezien worden

Kleine bedrijven duiken overal op, met steden in de Verenigde Staten die een ongeëvenaarde groei doormaken. Hoewel dit positief is voor de economie, kan het voor uw bedrijf moeilijk zijn om bekendheid te krijgen.

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf opvalt in zo'n drukke marktplaats? Zorg ervoor dat u investeert in, bewegwijzering, promotieproducten en zelfs sponsoraanbiedingen. Merkherkenning wordt een van je grootste verdieners, dus overweeg sponsoring van gemeenschapsevenementen die mensen helpen te weten wat je doet en wie je bent.

Connecties maken

Wanneer u voor het eerst de deuren opent voor uw nieuwe bedrijf, kunt u verwachten dat leads en zakelijke kansen meteen binnenkomen. Dat zullen ze waarschijnlijk niet doen. U moet uzelf, als bedrijfseigenaar, in de openbaarheid brengen, zodat mensen weten wie u bent en wat u doet.

Sluit je aan bij groepen ondernemers, sluit je aan bij mensen op hoge plaatsen en woon zoveel mogelijk lokale bedrijfsgerichte functies bij. U wilt dat mensen uw naam en bedrijf onthouden wanneer ze een product of dienst nodig hebben die u verkoopt.

Creëer een verschilpunt

Er kunnen vier bakkerijen in één straat zijn, maar de jouwe kan degene zijn met de rij buiten de deur als je een verschilpunt creëert. Zorg ervoor dat u tijd besteedt aan onderzoek om erachter te komen wat uw klanten willen.

Meer en meer consumenten eisen bijvoorbeeld ethische producten en natuurlijke ingrediënten. Als je de enige bakkerij op straat bent die 100 procent ethische ingrediënten en vrije uitloop gebruikt, kun je met deze invalshoek rennen en het marktaandeel winnen.

Niemand kan in een kristallen bol staren en zien of hun onderneming zal slagen of mislukken. Wat eigenaren kunnen doen, is maatregelen nemen om nieuwe bedrijven de beste kans van slagen te geven. Zorg ervoor dat uw bedrijf een verschilpunt heeft en investeer tijd en geld in marketing. Wees ten slotte betrokken bij uw gemeenschap. Maak deel uit van evenementen en associeer met de juiste mensen. Uw kleine onderneming kan in een mum van tijd een bloeiend succes worden.