Gebruik deze 9 eenvoudige manieren om studentenleningen sneller terug te betalen

Je denkt misschien dat de schuld van studieleningen je voor altijd zal volgen, maar wat als er een gemakkelijkere manier was?

Verrassend genoeg heb je geen zescijferig inkomen nodig om je schuld te veroveren. Er zijn veel gemakkelijkere manieren die iedereen kan doen om hun schulden laag en onder controle te krijgen.

Blijf lezen voor negen eenvoudige manieren om snel studieleningen af ​​te lossen.

1. Blijf leven als een arme student

Vrijwel elke student heeft het gevoel dat hij een arm studentenleven leidt. Hoewel je bent afgestudeerd in de volwassenheid, is het misschien gemakkelijker om diezelfde levensstijl te blijven leven. Door je extra geld in je studieleningen te stoppen, zul je op de lange termijn veel helpen.

Misschien wilt u ook snelle leningen aangaan om u te helpen als u in de problemen raakt terwijl u uw leningen afbetaalt. Als u het grootste deel van uw salaris instelt voor het afbetalen van uw leningen, zal dit u zeker helpen om ze sneller af te lossen. Je kunt je ook meer concentreren op je werk en werk, zodat je later in het leven kunt genieten van een leukere levensstijl.

2. Betaal eerst de kleinste lening

Ga zitten en bekijk alle leningen die u moet uitstellen, zodat u kunt bepalen welke leningen het kleinst zijn. Probeer deze leningen eerst af te betalen, omdat ze beter beheersbaar zijn. Dit zal ook helpen omdat u dan minder leningen zult moeten afbetalen naarmate de tijd verstrijkt.

U zult uw leningen een voor een slopen en ze sneller kwijtraken. Dit zal u ook helpen op de lange termijn minder schulden te hebben.

3. Splits uw betalingen in twee keer per maand

Een regel die je in je leven moet implementeren, is om de twee weken je studieleningen betalen.

U betaalt de helft van uw verschuldigde minimumsaldo bij elke loonstrook zolang u tweewekelijks wordt betaald. Als je saldo elke maand $ 400 is, dan betaal je bij elke salaris $ 200 aan je studieleningen.
Hier profiteert u op veel verschillende manieren van. Allereerst zal het voor u gemakkelijker zijn om uw saldo elke maand te betalen omdat u het opsplitst. U zult ook een maand lang extra betalingen doen in een jaar.

4. Voer extra betalingen uit

Als je wat extra geld hebt bij het betalen van je studielening, probeer dan zoveel mogelijk te betalen als je kunt. Er is geen boete voor vooruit betalen of meer betalen dan het minimum dat verschuldigd is.

U kunt op elk moment gedurende de maand extra betalen of een keer per maand een grotere betaling uitvoeren. Hoe dan ook, op de lange termijn bespaart u geld. Als u eerder betaalt, kunt u minder rente betalen, waardoor u uw lening sneller kunt afbetalen.

Zorg ervoor dat u uw leningmaatschappij laat weten dat u extra betaalt. Zeg hen dat ze het niet alleen op het saldo van uw volgende maand moeten toepassen. Dit gaat je op de lange termijn helpen.

5. Meld u aan voor Auto-Pay

Aanmelden voor automatisch betalen heeft misschien niet de grootste impact op je studieleningen, maar het zal zeker een beetje helpen. Allereerst weet u zeker dat u elke maand uw saldo betaalt, omdat dit automatisch wordt afgetrokken. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over late kosten.

U moet ook controleren en zien of uw geldschieter u een korting geeft alleen voor het inschrijven voor automatisch betalen. Meestal kan die korting 0,25 procent zijn, maar alles en nog wat kan helpen om je studentenschuld sneller af te lossen.

6. Gebruik het standaardaflossingsplan

Als je niet in staat bent om grote terugbetalingen te doen op je studieleningen, dan is het beste wat je kunt doen, je aan het standaardaflossingsplan houden.

Er zijn veel verschillende opties als het gaat om het afbetalen van je studieleningen en vasthouden aan het standaardplan is je beste keuze voor het afbetalen van je leningen.

Federale leningen bieden bijvoorbeeld inkomensgestuurde aflossingsplannen, maar dit kan de tijd verlengen die u nodig heeft om uw lening terug te betalen tot 20-25 jaar. Er is ook een optie om uw leningen te consolideren, maar dat kan de tijd verlengen die nodig is om uw leningen af ​​te lossen tot 30 jaar.

Als u deze plannen niet nodig hebt, houdt u zich dan aan het basisaflossingsplan.

7. Verdien extra geld

Probeer een manier te vinden om extra geld te verdienen waarmee je je studieleningen sneller kunt afbetalen. Je moet proberen om een ​​bijzaak te vinden terwijl je jong bent en veel overtollige energie hebt. Er komt altijd later tijd om plezier te hebben en te doen wat je wilt.

U kunt zoveel tijd en moeite gebruiken als u wilt om extra geld te verdienen. Er zijn veel online opties waar u naartoe kunt gaan of u kunt zelfs uw eigen online bedrijf starten. Probeer zo snel mogelijk zoveel mogelijk af te betalen om een ​​grote impact te hebben op je studieleningen.

8. Herfinancier uw studentlening

Als dit een optie voor u is, is herfinanciering van uw grootste studielening wellicht uw beste keuze. Dit kan je helpen geld te besparen en je studieleningen sneller af te betalen.

U wilt er ook voor zorgen dat u een betere rente krijgt als u van plan bent uw leningen te herfinancieren met een particuliere geldschieter.

9. Vraag het je baas

Het is niet onbekend bij het bespreken van uw salaris of voordelen om ook te vragen wat uw baas kan doen voor uw studieleningen. Soms is de manier om te krijgen wat je wilt, erom te vragen.

Sommige overheidsmedewerkers kunnen elk jaar tot $ 10.000 ontvangen om hun studieleningen af ​​te lossen. Dit kan ook een optie zijn voor verpleegkundigen en leraren.

De beste manier om erachter te komen of dit voor u kan werken, is iemand vragen u te helpen.

Hoe leerlingleningen snel af te betalen

Het afbetalen van je studieleningen kan het gevoel hebben dat je in een bodemloze put van schulden valt, maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn veel verschillende opties die u kunt gebruiken om uw leningen sneller af te lossen.

Nu je hebt geleerd hoe je snel studieleningen kunt afbetalen, bekijk je het gedeelte over werk en carrière op onze blog voor nog meer advies over hoe je geld kunt verdienen.