7 extreem dure schoonheidsbehandelingen voor beroemdheden

Ben je bang dat je een fantastische som geld hebt uitgegeven aan een nieuwe crème of een bezoek aan de schoonheidssalon ? Kom tot rust! Het is onwaarschijnlijk dat je Mila Kunis kunt overtreffen, die niet $ 7.000 heeft bespaard (ja, je hebt het goed!) Op ... haar gezicht en lichaam polijsten. Hoewel de procedure werd uitgevoerd met behulp van robijnen (ze zijn rijk aan antioxidanten) en diamanten, maar toch ... Laten we eens kijken wat andere diensten worden aangeboden door schoonheidssalons aan even veeleisende klanten.

Snakeskin Pedicure voor de Olsen Sisters

Een van de nieuwe trends in beautymode is de pedicure met ... een slang (wie kan nu verrast worden door exotische vissen ?!). Voor ongeveer $ 300 worden je nagels versierd met de echte slangenhuid , die vrijwel voor je ogen valt. Het stijlvolle ontwerp wordt aangebracht met behulp van een gel die de slangenhuid ongeveer 12 weken op je nagels houdt. Roddels uit de high society grap dat de Olsen-zussen al op zoek zijn naar manieren om de nagels te versieren met de krokodillenhuid - duur betekent beter!

De Iced Manicure

De pedicure voor $ 300 lijkt een kinderspel voor jou? Dan bieden wij u aan om u aan te melden voor 'iced' manicure . Het wordt gedaan in een van de salons van Londen ("Cherish ... Me"), en volgens de eigenaars is de procedure erg populair bij de leden van de koninklijke familie . Het is onwaarschijnlijk dat alleen stervelingen zich de procedure zouden kunnen veroorloven voor ... $ 50.000! Voor dit geld wordt je nagelriem verwijderd en wordt de nagelplaat gepolijst, je nagels worden versierd met diamanten met een gewicht van tien karaat. En als je het beu bent om edelstenen op je vingers te dragen, krijg je een armband gemaakt van hen.

Diamond inkapseling manicure

Als u 50.000 dollar als een hoge prijs voor een manicure beschouwt, bieden wij u de "budget" -versie: voor slechts "ongeveer" $ 30.000 biedt een andere salon in Londen om uw nagels in te kapselen een gel met een verstrooiing van diamanten , saffieren, en robijnen. Mensen zeggen dat prinsessen uit het oosten regelmatig naar Londen vliegen om hun vingers te verfraaien, die al schitteren met juwelen. Je kunt er echter zeker van zijn dat r`n`b-diva's ook zo'n manicure willen.

The Evian Bath voor Serena Williams

Fans van mineraalwater zouden waarschijnlijk dol zijn op behandelingen die eerder werden aangeboden door Victor Hotel's V Spa, gevestigd in Los Angeles. Als je een penthouse hebt gehuurd, dat 6000 dollar per dag kost, kun je een Evian-bad nemen voor een prijs van "slechts" 5000 dollar (trouwens, de fans van dergelijke baden zijn Serena Williams). Voor dat geld zou je ook een bord fruit, een fles champagne en verse bloemen krijgen. Is het niet overdadig ?!

Gouden gezichtsbehandelingen voor Beyonce?

Waarschijnlijk zult u niet verrast worden door een gouden gezichtsbehandeling . En de prijs van de procedure is over het algemeen belachelijk - je moet slechts $ 400 betalen voor het plezier om op een zachte bank te gaan liggen en anderhalf uur te lijken op een farao. De voordelen zijn duidelijk: uw huid wordt gehydrateerd, fris en stralend en u zult letterlijk uw gewicht in goud waard voelen. Beyonce , een bewonderaar van briljante dingen, oefent zeker vergelijkbare behandelingen uit met gewenste regelmaat. Misschien kan dit het glanzen van haar huid verklaren?

Meest dure kapsels

Onze lijst van de duurste (en raarste) schoonheidsprocedures ter wereld wordt afgesloten met een knipbeurt gegeven door een van de beste stylisten - John Barrett, Sally Hershberger, Frederic Fekkai en Orlando Pita. De kosten van hun diensten beginnen bij $ 600, en dit is niet de limiet. Het grappigste is dat haar na hun aanraking ongelooflijk snel begint te groeien. Een paar weken, en - voila! - Je bent terug in de stoel van de kapper. Maar ... je verdient het, toch?