Furrytail Pet Smart Feeder van Xiaomi

Furrytail Pet Smart Feeder is een slimme feeder voor huisdieren en honden van Xiaomi. Met een mobiele applicatie kunt u de voedertijd en de hoeveelheid voedsel in een voerbak regelen.

In de gadget bevindt zich een container van 4 liter waarin 2 kilogram droog katten- of hondenvoer wordt geplaatst. Het apparaat verdeelt al het voedsel in 6 gelijke porties zodat het voedsel niet ophoopt en bederft. De container voor het bewaren van voedsel is gemaakt van roestvrij staal. Binnenin is het uitgerust met een droogkamer, dus er is geen vocht. De bovenklep heeft een siliconenring en drie vergrendelingen om te voorkomen dat lucht binnenkomt. Xiaomi raadt aan het voer in kleine korrels met een diameter tot 13 mm te gebruiken, anders blijft het vastzitten in het invoerkanaal.

Onder de kom bevindt zich een "slimme" weegmodule die het gewicht van het voer regelt. De applicatie helpt je bij te houden hoeveel het dier dagelijks eet. Wanneer de feed eindigt, ontvangt de gebruiker een melding en knippert het LED-lampje op de feeder continu rood.

De behuizing van de gadget is gemaakt van ABS-kunststof en het oplaadsnoer is voorzien van bescherming tegen bijten en knagen. Autonoom werk wordt verzekerd door de aanwezigheid van een batterij. De afmetingen van het apparaat zijn 33,4 x 19,6 x 35,2 cm en het gewicht van het product exclusief voer is 2,2 kg. Nieuwe artikelen kunnen worden besteld voor $ 28. Het zal eind juni te koop zijn.