Hush is een deken voor een perfecte slaap

De uitvinders hebben een 'slimme' deken bedacht die je helpt beter te slapen. De ontwikkeling genaamd Hush is gebaseerd op de technologie van diepe sensorische druktherapie. Het impliceert een onbeduidende druk op het hele lichaam, zoals een sterke knuffel, die de persoon helpt ontspannen. Zo kan men sneller in slaap vallen en beter slapen.

De druk wordt gesimuleerd door de deken vanwege een gewichtsverdeling vergelijkbaar met het inpakken van een persoon. Daarom moet een dergelijke deken worden gekozen op basis van gewicht en niet op maat. Het gewicht van het lichtste Hush-model is 7 kilogram. De deken is geschikt voor gebruikers van 45 tot 75 kilogram. Zwaardere mensen of koppels hebben zwaardere modellen nodig.

Het lichtgewicht Hush Ice-model van de deken werd ook gepresenteerd. Het is gebaseerd op dezelfde benadering van sensorische druk. Het wordt echter efficiënter gekoeld. Tegelijkertijd koelt het lichaam sneller af vanwege een comfortabele, niet-gevaarlijke temperatuur. Inderdaad, tijdens de slaap daalt de temperatuur van een menselijk lichaam (dit is de reden waarom het moeilijker is om in slaap te vallen in de hitte).

Het eenvoudigste en kleinste model van de nieuwigheid wordt aangeboden voor $ 139. De optie met koeling kost $ 149. Hush begint de deken midden in de zomer af te leveren.