Massagestoel voor vrije tijd door Xiaomi & Momoda

Momoda en Xiaomi-bedrijven lanceren een grote massagestoel die is ontworpen om u te helpen zoveel mogelijk te ontspannen na een zware dag op het werk of een training. Het heeft 6 basismodi met verschillende massagetechnieken.

De nieuwigheid kan zich aanpassen aan de lengte en het gewicht van de gebruiker. De positie van de schouders wordt automatisch bepaald. Op basis van deze gegevens worden de bewegingen van de speciale rol aangepast. Het lichaam wordt ook beïnvloed door thermische constructies op basis van grafeen. Ze versnellen de bloedcirculatie en verwarmen de gewrichten.

Voor de voeten, kuitspieren en handen zijn zachte afdekkussens voorzien, uitgerust met trilmechanismen. Een toepassing op uw smartphone of een afstandsbediening kan worden gebruikt om de sterkte van het masseren van verschillende delen van het lichaam aan te passen. Indien nodig, kunt u uw eigen massagemodus kiezen, kiezen welke spieren u wilt gebruiken en hoe u zich moet gedragen.

Een speciaal mechanisme kantelt niet alleen de stoel, maar schakelt indien nodig ook over naar de gewichtloze modus. In dit geval wordt het gewicht van het lichaam van een persoon zo gelijkmatig mogelijk over de stoel verdeeld. De belasting op de gewrichten is extreem verminderd en er is het gevoel van zweven in de lucht.

De nieuwigheid ziet er nogal omslachtig uit. De afmetingen zijn echter niet te groot in vergelijking met de analogen: 146x70x115 centimeter. Dankzij de ingebouwde achterwielen kan de stoel gemakkelijk door het appartement worden verplaatst.

Momoda en Xiaomi hebben de nieuwigheid van kunstmatig duurzaam leer gemaakt, maar de zachte vulling is gemaakt van brandwerende milieuvriendelijke materialen.