Automatische tandenborstel zonder batterij

Iemand blijft loyaal aan de klassieke tandenborstel, maar velen geven de voorkeur aan een elektrisch model dat veel beter voor het tandenpoetsen zorgt. Het kan echter worden vervangen door nieuwe automatische modellen genaamd Be, die zonder batterijen of elektriciteit werken.

Het principe van hun werking is hetzelfde als dat van elektrische analogen: bij een snelheid van 40.000 tpm duurt het 120 seconden voordat de borstel alle hygiëneprocedures heeft uitgevoerd. Aan het einde van de reiniging piept het. Het voordeel is dat het model niet hoeft te worden gekocht, vervangen en opgeladen. Het werkt vanuit de kinetische energie van twee bronnen. Om het mechanisme te starten, hoeft de gebruiker slechts twee keer een klein wieltje onderaan te bladeren en op de aan / uit-knop te drukken. Geen oplaadeenheden meer en geen kabels nodig om bij de hand te houden.

De kit bevat drie verwisselbare sproeiers voor de mondholte, die voldoende zijn voor een jaar gebruik. Bovendien is er een ergonomische koffer, die handig is voor op reis. Alle componenten zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. De kosten van de nieuwigheid zijn $ 49.