Smart Clothes ZozoSuit: Zeg vaarwel tegen maten

De Japanners maken echt geweldige dingen. Meer recent hebben de lokale ingenieurs en ontwerpers een ongewone en ongelooflijk nuttige nieuwigheid bedacht - speciale "slimme" panty's, die een persoonlijke kleermaker kunnen vervangen, metingen van het lichaam van de eigenaar voor een onmiskenbare upgrade van de kledingkast via internet.

Het internet is gevuld met grappen over het mislukken van aankopen van kleding via het netwerk. Als je op deze manier meer items aan je garderobe probeerde toe te voegen, weet je heel goed waarom online winkelen riskant kan zijn en waarom het kopen van kleding in online winkels in de meeste gevallen erg slecht is.

1 van de 2

Maar de planeet ontwikkelt zich en het belang van online winkelen, inclusief de meest noodzakelijke dingen, groeit voortdurend.

Het is om deze reden dat het Japanse bedrijf Start Today, dat een groter deel van alle lokale handel op internet beheert, heeft besloten om een ​​uniek 'slim' pak te creëren dat alle vooroordelen met betrekking tot de renovatie van de kast via online winkels zou vernietigen. Het innovatieve kledingstuk kreeg de naam ZozoSuit en de belangrijkste (en enige) taak is om metingen van een persoon uit te voeren. Zo heeft iedereen in de 21e eeuw zijn eigen modeontwerper.

Het pak werkt op een eenvoudige manier. Een speciale flexibele stof werd geïntroduceerd met meer dan 150 sensoren, die niet alleen de parameters van het lichaam meten, maar de bewegingen van een persoon volgen, analyseren en de optimale kledingmaten kiezen voor een bepaalde gebruiker op basis van alle verzamelde informatie. ZozoSuit gaat met alles om - van ondergoed en sokken tot truien en bovenkleding.

Alle sensoren en talloze elektronische hulpmiddelen zijn goed verborgen in het elastische materiaal van ZozoSuit en zijn daarom niet voelbaar op het lichaam, zelfs niet wanneer iemand actieve bewegingen uitvoert. Een ander belangrijk feit is dat ZozoSuit is gemaakt van een "groeiende stof", wat betekent dat als de vorm verandert, de persoon het pak niet hoeft te veranderen.