10 apps die elk meisje nodig heeft

Heb je een favoriete applicatie? Waar gaat het over - gezondheid, schoonheid, fitness of iets anders? Wat voor soort applicatie bezoekt u elke dag of zelfs elk uur?

Vandaag hebben we voor u een lijst samengesteld met 10 beste applicaties, die elk meisje kunnen helpen om haar dagelijkse routine te organiseren en te beheren. Dit is de lijst met compleet verschillende apps, die betrekking hebben op verschillende gebieden van het leven - fitness, eten, make-up, schoonheid, gezondheid, enz. Maar laten we beginnen met een kleine tip. We weten hoe vrouwen en zelfs mannen graag surfen op het internet via onbeschermde wifi-netwerken in SPA-salons, kappers, warenhuizen en coffeeshops. Daarom is de eerste app de universele - een VPN-service. Installeer een VPN-service (of het nu een gratis VPN of een betaalde VPN is) op uw smartphone. Op deze manier kunt u op openbare plaatsen op internet surfen zonder dat uw gegevens door hackers of cybercriminelen kunnen worden gestolen.

Laten we dus naar de lijst met top-10 gaan.

Beste apps voor vrouwen

  1. Earth Miles. Het is een gratis app, die bijhoudt hoe ver je loopt. Met de app kun je de voeding, wellness en sport spotten. Hoe meer je loopt, hoe meer punten je aan die 3 categorieën uitgeeft. Het is een motivatie voor iedereen om dagelijks een beetje meer te lopen.
  2. Kruidenier Gadget. Deze app is een vervanging voor het maken van aantekeningen en het steeds opnieuw schrijven van uw boodschappenlijst. Het houdt uw bezoeken aan de supermarkten veel beter georganiseerd.
  3. Headspace. De app heeft zowel gratis als betaalde versies. Het is gemaakt om u te helpen ontspannen terwijl u zit en uw gedachten organiseert. De app leidt je door een korte meditatie. Gewoon zitten en relaxen.
  4. Opgooien. Dit is een van de meest efficiënte en gemakkelijkste manieren om een ​​ontmoeting met je vrienden te plannen. Iedereen kent een situatie waarin een bedrijf van 5 vriendinnen niet kan voldoen vanwege een druk schema. Tossup helpt om uw schema's te matchen en een goed restaurant of café te kiezen om af te spreken.
  5. Pose. Als je frisse ideeën nodig hebt om een ​​goede outfit te kiezen, is Pose een must. Raak elke dag geïnspireerd door nieuwe looks.
  6. Colorchat door OPI. Met deze app kunt u berichten in de kleuren coderen. De oprichters van de app beweren dat kleur de universele taal is. En wat denk jij?
  7. Nike Running Club. Je begrijpt waarschijnlijk al waar deze app over gaat. Je kunt je hardloopworkout volgen en de activiteiten van je vrienden volgen.
  8. Sworkit zal u door rekoefeningen en flexibiliteitstrainingen leiden.
  9. Charity Miles. De applicatie biedt je de mogelijkheid om het goede doel te kiezen dat je leuk vindt en geld te geven via de verdiende punten die je krijgt na het lopen of rennen.
  10. Modiface. De app helpt je om verschillende soorten make-up online te proberen. Het is een soort virtuele make-upartiest.

Dus, welke app is jouw favoriet? Deel met ons.