Philips SleepSmart snurken reliëfband

Om een ​​slapende persoon te laten stoppen met snurken, duwen we hem zodat hij van positie verandert. Daarbij worden beide wakker, wat niet erg prettig is. Philips gelooft dat een geschikte vibratie snurken kan verlichten zonder de slaap te verstoren. Als gevolg hiervan werd het assortiment 'slimme' gadgets die door de fabrikant zijn gemaakt, aangevuld met een slimme riem Philips SleepSmart snurken reliëfband.

Het idee is simpel. In de regel snurken mensen terwijl ze niet op hun zij liggen, maar op hun rug of op hun buik. De nieuwigheid zal bepalen wanneer de eigenaar zich op zijn rug keert en ervoor zorgt dat hij zich aan zijn zijde draait. Voor dit doel trilt de gadget alleen zachtjes, wat niet genoeg is om de slaap te onderbreken, maar genoeg om de persoon zorgen te maken en de positie te veranderen. De intensiteit van trillingen en de modi worden automatisch aangepast. Hun effectiviteit zal niet afnemen en het is onmogelijk om ze onbewust te negeren. Slaapgewoonten worden op de achtergrond bijgehouden vanwege machine learning. Dit bepaalt het optimale moment voor het duwen en wijzigen van de positie.

De gadget heeft een display met basisgegevens en een USB-C-poort voor opladen. De riem waarin de sensoreenheid wordt geplaatst, kan worden aangepast. De kosten van het nieuwe item en de releasedatum zijn nog niet gerapporteerd.