De kleinste wasmachine Scrubba

Een paar jaar geleden bracht Scrubba startup zijn eerste mini-wasmachine met dezelfde naam uit, en nu heeft hetzelfde team een ​​nieuwe noviteit gepresenteerd. Het gewicht van de nieuwe Scrubba Mini is half zo groot als zijn voorganger en weegt slechts 70 gram. De gadget is betrouwbaarder en sterker geworden. Gevouwen past het gemakkelijk in de palm van een persoon.

De constructie is een nylon vouwtank bedekt met polyester. Binnenin werd een flexibel wasbord met uitsteeksels gebouwd. Water en het reinigingsmiddel worden erin gegoten en vuile dingen worden erin gestopt. Vervolgens wordt de wasmachine gesloten en blootgesteld aan externe mechanische impact: comprimeren, gooien, schudden, enzovoort.

Hoe actiever de gebruiker is, hoe sneller en beter de dingen worden gewassen. Voor de meeste items zijn 3 minuten van dergelijke oefeningen voldoende. Dan hoef je alleen maar het water af te tappen en de gewassen kleren op te hangen om te drogen. Volgens de ontwikkelaars gaat hun apparaat sneller en beter om met de vernietiging van vuil en geuren dan met de traditionele manier van handen wassen.