Verticale binnentuin Iharvest groeit groenten tweemaal zo snel

Om biologische verse groenten en fruit op tafel te hebben, is het niet langer nodig om in een moestuin te werken. Het bedrijf IGWorks heeft een hydrocultuur verticale tuin Iharvest gecreëerd, die een waardige decoratie van het huis zal zijn en waarmee u 30 soorten groen, groenten en fruit kunt kweken. Het project bevindt zich op een oppervlakte van 0,25 vierkante meter.

Het hele jaar door zal Iharvest zijn eigenaar voorzien van een verscheidenheid aan verse groenten (komkommers, tomaten, bonen, enz.), Bladgroenten en fruit, waaronder aardbeien en watermeloenen. Zoals vertegenwoordigers van IGWorks zeggen, rijpt het gewas 50% sneller in Iharvest dan buitenshuis. Bovendien wordt 20 keer minder water verbruikt en is het mogelijk om herbiciden en pesticiden achter te laten.

De fabrikant heeft een speciaal ontwerp gemaakt voor de teelt van komkommers met pompoenen. Het systeem is volledig geautomatiseerd en heeft 70 watt elektriciteit nodig. Full-spectrum LED-lampen stellen gebruikers in staat om de cycli van zonsondergang en zonsopgang zelf te regelen.

De uitvinders van Iharvest hebben hun ontwikkeling op Kickstarter gepost en ze hebben al aanzienlijk meer geld ingezameld dan oorspronkelijk gepland. De huistuin wordt verkocht voor $ 500 dollar en in de detailhandel kost het $ 850. Inbegrepen zijn de zaden, 50 kopjes aarde en een set voedingsstoffen. Het nieuwe product zal in september van dit jaar te koop zijn.