Toiletreinigingsrobot SpinX

Liefhebbers hebben een echt handig reinigingssysteem gemaakt dat zo'n intieme plek in huis als het toilet opruimt. Het nieuwe systeem reinigt alleen de toiletpot, maar het is de toiletpot waarmee de meest onaangename sensaties van mensen samenhangen. Natuurlijk wil iedereen dat hun huis altijd schoon is.

Iedereen weet dat je het huis van tijd tot tijd moet schoonmaken. Reiniging moet overal in het huis worden gedaan, en het toilet is geen uitzondering. Bovendien is het handhaven van de netheid in de badkamer en het toilet een van de belangrijkste sanitaire kwesties in het huishouden.

Het is duidelijk dat het wassen van het toilet noodzakelijk is, maar om verschillende redenen is dit niet het meest aangename proces. Gelukkig maakt de moderne technologie het gemakkelijk om dit probleem op te lossen. Het SpinX-systeem zal zeer binnenkort worden gepresenteerd. Het is speciaal gemaakt voor het wassen van toiletpotten.

Volgens de makers zelf zal hun ontwikkeling geschikt zijn voor elk toilet. Het principe van SpinX is heel eenvoudig. Het apparaat is als een deksel aan de tank bevestigd en begint te werken wanneer een opdracht wordt ontvangen. U kunt de gadget bedienen via het lokale paneel met knoppen of door op afstand de smartphone te gebruiken. Dankzij de set sensoren scant het apparaat de toiletpot en begint het vervolgens te wassen met een speciale mobiele borstel. De moeilijkste plekken worden ook gewassen. Het is ook belangrijk dat SpinX de rand van de toiletpot wast, meerdere keren met water afspoelt, desinfecteert en met een verfrisser behandelt.

Het systeem voor het wassen van het toilet moet opnieuw worden gevuld met een verfrisser. Men moet er ook voor zorgen dat een verwijderbare lithium-ionbatterij wordt opgeladen. SpinX zou vóór het einde van het jaar op de markt moeten verschijnen. De geschatte kosten zijn ongeveer 350 dollar.