Mobiele telefoons van de toekomst: hoe zullen ze eruitzien?

Er zijn wereldwijd meer dan 1 miljard mensen actief die smartphones gebruiken, dus het is geen wonder dat deze industrie zich zo snel ontwikkelt als het kan, potentiële gebruikers verleiden met de mogelijkheden die het biedt - en nog meer met de mogelijkheden, belooft het! Praten over hoe smartphones ons leven hebben veranderd, is al lang oude kaas. Verplaats je telefoon gewoon een paar uur en je zult de impact op je leven onmiddellijk voelen. Je zult weten hoeveel ophef er in je leven zal worden veroorzaakt zodra je begint met het doen van je eigen dingen die je gewend bent geraakt te doen via je smartphone, inclusief betalen via telefoonrekeningen, in een kwestie van seconden. Hey, hoe zit het met contact opnemen met je vrienden zonder hun nummers te bellen, je sociale siteprofielen bij te werken, conferenties te organiseren wanneer dit nodig is, niet geremd door de plek waar je nu bent - je kon het nog niet zo lang geleden doen, Nu ik er aan denk. Bij veel services, waaronder websites voor online gokken, kunt u betalen met uw telefoonrekening, zodat u uw kaarten niet hoeft te gebruiken of van uw smartphone af moet gaan - vond uw vader deze functie leuk? Bijna magisch, denk er eens over na, toch? En het wordt steeds comfortabeler met elk voorbijgaand jaar. Bedrijven zoals Boku bieden dit soort betalingen aan via telefoonrekening, wat een directe concurrentie is voor creditcards, en het aantal diensten dat het op hun platformen begint te accepteren neemt met de dag toe.

Onze eerste wens is om dit speciale soort magie zo duurzaam mogelijk te maken. We willen ze flexibel hebben zodat we kunnen stoppen met ons druk te maken over hun plaatsing en afhandeling; we willen dat ze op batterijen werken en worden opgeladen, zodat we ze op elk moment in gebruik kunnen hebben en niet dood kunnen gaan wanneer we dat het minst willen; we willen dat ze onbreekbaar zijn voor het geval we ze laten vallen of uit onze handen laten prikken. Aan de andere kant (oog?), Als we ons moeten houden aan wat Forbes ons vertelt, hebben we gelijk als we verwachten dat onze telefoons zelf over de pagina scrollen als reactie op de kanteling van onze hoofden en de richting van onze ogen en de pauze wordt uitgevoerd als reactie op ons wegdraaien - de gevoeligheid van onze smartphones wordt verbeterd om geen speciale commando's nodig te hebben om te weten dat we opletten ... of niet opletten. Een betere spraakherkenning voor gewone gebruikers en een beter beveiligingssysteem voor degenen die professioneel telefoons gebruiken, is wat een nabije toekomst ons echt biedt. Waarschijnlijk komt het eerder dan we denken.

Gaan we het als de hoogste notering ooit beschouwen? Niet in je leven. Veel mensen kijken er echt naar uit om hun zakgadgets te gebruiken om meer met andere mensen om te gaan - zoals toegang geven tot hun dromen, ervaringen en herinneringen, ideeën delen zonder moeizaam uitleggen en je eigen afbeeldingen samenvoegen tot een begrijpelijk geheel. Maar waarom zou je hier stoppen? Als we onze ervaringen en projecten kunnen overbrengen, voortleven in de hoofden van anderen in onze hersenkinderen, waarom zouden we dan sterven? We kunnen mogelijk verschillende voertuigen (inclusief de lichamen van onze vrienden) gebruiken om op te slaan wat we het meest waarderen. En trouwens, verander de verschijningen zodat ze overeenkomen met onze wil en de manier waarop we onszelf willen presenteren. Wie zou het erover eens zijn dat we zouden sterven als we voor ons uitzicht hebben? Houd voldoende vast voor het moment dat je op je smartphoneknoppen drukt om het echte leven te doen - het is net om de hoek, wacht maar af!