Taylor Swift en Taylor Lautner weer samen?

Hebben beide Taylors van gedachten veranderd? Het lijkt erop dat ze dat deden. Hun eerste verandering van hart dateert van december 2009 toen ze uit elkaar gingen na een relatie van drie maanden, nadat ze voor elkaar waren gevallen bij de opnames van Valentijnsdag waar ze elkaar kusten. Us Weekly had het uit een Swift-bron dat ze besloten dat vriendschap beter bij hen zou passen.

Nu zijn Taylor Swift (21) en Taylor Lautner (19) verheugd weer in elkaars gezelschap te zijn. Bij de Teen Choice Awards in Universal City, Californië, gingen ze door alsof ze een reünie hadden gehad en werden ze gelukkig samen gefotografeerd in het Gibson Auditorium.

Een bron van het ceremoniële publiek bevestigde aan JustJared dat ze altijd dicht bij elkaar bleven "lachen en non-stop plezier hebben", wat klinkt als het begin van Ronde Twee voor de countryzanger en haar acteurvriendin.

De bijeenkomst komt bovenop Swifts hectische datingjaar 2010 - de Speak Now-zangeres probeerde het op te nemen met John Mayer en later met Glee's Cory Monteith, om het jaar te vinden aan een einde gedumpt door haar derde vlam, Jake Gyllenhaal. Lautner had een veel rustiger jaar gehad qua hart.