15 rijke mensen in Hollywood die je niet kent

Het spreekt vanzelf dat al die sterren, mensen met bekende namen, veel geld binnenhalen en ondoorgrondelijk rijk zijn. Tenslotte wordt gezegd en gedaan, dat is wat zoveel mensen naar Hollywood trekt - het is niet alleen het vooruitzicht beroemd te worden, het is de mogelijkheid om fantastische rijkdom te bereiken. Maar het ding is, rijkdom en roem gaan niet altijd hand in hand. Sommige van de mindere sterren, wiens namen je niet uit de hand herinnert, of zelfs mensen waar je nog nooit van hebt gehoord, kunnen meer geld hebben dan degenen wiens namen je meteen herkent.

Hoe kan het dat mensen die vrijwel of volledig onbekend blijven erin slagen om zoveel geld te verdienen waarmee ze rijker worden dan sommige A-lijsters. Wie zijn zij, wat zijn zij? Misschien zijn ze niet getrouwd en willen ze iemand ontmoeten die van ze houdt en ze begrijpt? Of zijn ze dol op goed gezelschap en kunnen ze leuke mensen uitnodigen voor hun feest met gratis champagne en snacks? Nou, misschien krijg je enkele antwoorden uit dit artikel over 15 glorieus rijke mensen die niet echt veel bekendheid genieten. Ze zijn tevreden met fortuin.

Jorge Garcia, ter waarde van 15 miljoen

Jorge Garcia is niet bepaald een onbekend personage, herinnerd aan zijn deelname aan Lost, maar kun je raden dat hij met ongeveer $ 15 miljoen rijker is dan jij? Een beetje verbazingwekkend, toch? Toch is het succes van Garcia niet bepaald een toevalstreffer - hij speelde 6 jaar lang bij Borders en speelde kleine rollen lang voordat hij het begon met Lost. Dat is toch een heel verhaal, toch? Dus kijk goed naar wie je wordt bediend wanneer je langs je dichtstbijzijnde grenzen komt. Als het een flinke kerel is met een knipbeurt waar je meteen niet van houdt, wees dan voorzichtig als je met hem praat: hij is misschien de volgende favoriet van de Hollywood Fates.

Ellen Barkin, ter waarde van 60 miljoen

Dat is een flink bedrag voor een actrice die al een tijdje niet veel filmwerk doet. Aan de andere kant was ze ooit getrouwd met een multimiljardair Ronald Perelman, wat haar rijkdom ten goede kwam, omdat hun scheiding haar een bedrag van $ 20 miljoen had nagelaten. Nadat hij was gescheiden, verdiende Barkin nog eens $ 20 miljoen voor de juwelen die de miljardair haar had gegeven. Ongetwijfeld was haar beste periode dat ze populair was vanwege haar werk in Diner, Sea of ​​Love en The Big Easy, maar ze lijkt enigszins te zijn vertraagd nadat haar bankrekening merkbaar was toegenomen. Nou, waarom niet even uitblazen en genieten van haar leven met al dat pakket?

Jane Seymour, ter waarde van 70 miljoen

Onder de niet-beroemde op de lijst, kan Jane Seymour aanspraak maken op meer bekendheid dan vele anderen, maar er zijn twijfels dat zelfs degenen die haar goed kennen, haar $ 70 miljoen op de bank zouden kunnen geven! Ja, ze was een uitstekend meisje voor Bond in Live en Let Die, ze was briljant in Dr. Quinn, Medicine Woman; daarnaast geniet ze van succes als auteur. Is haar carrière zo lonend? Dat lijkt het zeker, hoewel het waarschijnlijk onwaarschijnlijk is dat Dr. Quinn wordt afgebeeld. Een deel van haar inkomsten moet zijn voortgekomen uit het gezicht van het CC-label en het hebben van een hand in de Open Heart Collections van Kay Jewelers, en waarschijnlijk is ze ook een sluwe zakenvrouw?

Henry Thomas, 82 miljoen waard

Er zijn acteurs die het fortuin vergaren beginnen vanaf het moment dat ze kinderen zijn. Het is precair, gezien hoeveel kinderacteurs een gruwelijke tijd hebben en eindigen met al hun geld; maar het verhaal van Henry Thomas laat zien dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. Hij ging op de set van ET als een kind, en bleef in de industrie, hoewel hij er niet in slaagde een nieuwe doorbraakrol te vervullen - en hij had er ook niet veel. Het had een ander triest verhaal kunnen zijn als het niet voor meer dan $ 80 miljoen op zijn naam stond. Thomas hield zijn geld vast en kon het verstandig beheren zonder zich over te geven aan betreurenswaardige gewoonten (zoals anderen van het soort Edward Furlong). Laten we hopen dat hij daar niet mee stopt!

Alexander Ludwig, 97 miljoen waard

Herinner je Alexander Ludwig uit de hand? Als je dat doet, is dat omdat je een fan bent van films zoals Hunger Games, Race to Witch Mountain en Vikings Seeker, maar zelfs dan heb je hem misschien overschaduwd door grotere namen van de casts. Ludwig is niet bij iedereen favoriet, bedenk het. Maar nu je weet hoeveel hij waard is, kun je hem beginnen te herkennen, zelfs alleen al om je af te vragen hoe hij het met zo'n bescheiden carrière had kunnen redden. De knappe acteur kent zeker alle geheimen van het spel! Je zult misschien meer opvallen nu we op de hoogte zijn van je talent om geld te verdienen.

Andrew Shue, ter waarde van 100 miljoen

De broer van de Leaving Las Vegas-ster Elisabeth Shue, Andrew Shue, ging ook voor acteren en was merkbaar in Melrose Place, hoewel hij daar zijn acteertalenten niet liet zien (waarschijnlijk om de goede reden heeft hij er geen). Zijn uiterlijk droeg hem door de rol van Billy Campbell, daarna verscheen hij in een paar andere films, maar ontdekte zichzelf niet in acteren. Hij raakte echter bezig met andere projecten en verzamelde een fortuin van ongeveer $ 100 miljoen. Door geluk of door te zwoegen, heeft hij de wereld misschien een beetje oneerlijker gemaakt door andere meer getalenteerde acteurs achter te laten in termen van geld, maar daar is het.

Frances Fisher, ter waarde van 145 miljoen

Zoals de filmwereld zegt, was Frances Fisher al een tijdje succesvol. Ze staat bekend om haar verschijning in The Unforgiven naast Clint Eastwood, met wie Fisher een 6-jarige relatie had en aan wie ze dochter Francesca droeg. Dus misschien is haar verbazingwekkende rijkdom van $ 145 miljoen deels te danken aan haar succes en deels - aan haar relatie met Eastwood en de geboorte van zijn kind. Toch is het niet wat echt telt, het belangrijkste is dat ze een mooie gouden voering in haar leven heeft waar we ons over kunnen verwonderen.

John Slattery, 145 miljoen waard

John Slattery is verre van een non-Hollywood uit Hollywood, hij doet al meer dan 20 jaar goed werk op televisie en in films en behaalde een zekere bekendheid, vooral voor zijn werk in Mad Men. Hoewel hij de top van zijn beroep niet bereikte, slaagde Slattery erin zijn rijkdom te verhogen tot het bedrag van ongeveer $ 145 miljoen. Dit is een huiveringwekkende som; als gevraagd zou worden wie zoveel geld waard zou zijn, zouden we “Brad Pitt” hebben geantwoord en nooit aan een acteur in de lijn van John Slattery hebben gedacht. Toch is zijn bankrekening een goed bewijs van zijn waarde, en geld spreekt luider dan bekendheid in die kringen. Hij moet een tevreden man zijn.

Jessica Szohr, ter waarde van 150 miljoen

Misschien twijfelde je niet aan Szohr dat ze superrijk is (nou ja, waarschijnlijk wist je niet dat ze zo rijk is). Ze is een hete, op haar 32-jarige leeftijd had ze genoeg opmerkelijke delen (naast de hoofdrol in Gossip Girl, maakte ze gedenkwaardige optredens in I Don't Know How She Does It, Piranha 3D, The Internship en anderen). Een ander benijdenswaardig feit is dat ze bij de Taylor Swift coterie hoort. Nu lijkt ze het echt te hebben bereikt, met al die punten in haar voordeel - we konden nauwelijks geloven dat iemand zoveel kan hebben, het duurt even inzinken. Hoewel we enkele succesverhalen kennen, klinkt deze bijna ongelooflijk fantastisch.

Peter Stormare, ter waarde van 215 miljoen

Stormare is een goed voorbeeld van het punt dat deze lijst zou moeten maken. Het Zweedse talent is redelijk bekend voor delen in The Big Lebowski, Armageddon, Bad Boys II, Prison Break en Swedish Dicks - maar volgt daaruit dat hij zo'n enorme stapel moet hebben? Hoewel hij bij de gebroeders Coen is en veel lawaai heeft gemaakt door deel te nemen aan Fargo, is zijn bankrekening ronduit verbazingwekkend. Je herkent zijn gezicht misschien en herinnert je zelfs zijn naam, maar je zou nooit raden dat hij een van de rijkste mensen in het goede oude Hollywood is.

Sasha Alexander, ter waarde van 215 miljoen

Zou je, denkend aan Sasha Alexander, zeggen dat ze $ 200 miljoen heeft en een beetje meer? Toch heeft deze dame vele miljoenen opgeslagen, verkregen van haar veelgeprezen deelname aan Dawson's 'Creek and Rizzoli & Isles, en door getrouwd te zijn met regisseur Edoardo Ponti, de zoon van niemand anders dan die immens populaire en rijke actrice, Sophia Loren. Waarschijnlijk kun je nu gemakkelijk het feit doorslikken dat ze fabelachtig rijk is. Angelina Jolie, Jennifer Aniston - ze kan ze meenemen naar de beste plekken op aarde en de kosten nooit opmerken, ondanks het feit dat ze niet eens kon dromen om met hen te concurreren in termen van roem. Een van deze dingen die wel gebeuren.

Patrick Wilson, ter waarde van 230 miljoen

Wie verdient het om echt rijk te zijn, zo niet Patrick Wilson? The Phantom of the Opera, The Conjuring, Insidious en Watchmen zijn slechts enkele films waarin hij zijn acteerprestaties liet zien. Zijn carrière gaat goed, maar is het goed genoeg om meer dan $ 200 miljoen binnen te halen? Het is duidelijk dat het zo is, hoewel het moeilijk zou zijn om te doorgronden hoe hij erin slaagde de som te maken. Het is meer dan iemand zou kunnen uitgeven aan iemands gewoonten, goed of slecht, en het beheren van een dergelijke hoeveelheid kan het hoofd doen draaien. Hopelijk gaat hij zorgvuldig om met al dat geld.

Scott Speedman, bijna 250 miljoen waard

Een ander verrassend rijk personage is Scott Speedman. Hoewel je in eerste instantie verbaasd kon zijn om dit te horen, dan begin je je de films te herinneren waar hij op verscheen - en de lijst is behoorlijk lang (inclusief The Strangers, Underworld, The Monster, Barney's Version en andere opmerkelijke films). Goed voor hem, maar verklaart het de gierende twee en een half honderd thou? Dat doet hij, en als het iemand anders stopt met werken, is Speedman er hard aan toe en is hij momenteel bezig met de TNT-show van het dierenrijk. Het lijkt erop dat deze man echt verliefd is op zijn werk en we wensen hem veel geluk met het laten groeien van zijn bankrekening.

Paget Brewster, ter waarde van 245 miljoen

Als je Paget Brewster en een bedrag in dollars van in totaal ongeveer 245 miljoen niet kunt voorstellen, heb je een andere gedachte. Ze heeft het. Haar doorbraak kwam met de rol van Kathy in Friends en versterkte haar reputatie door deelname aan Criminal Minds met andere grote rollen die zich de komende jaren opstapelden. We kunnen verwachten dat ze een heel zacht leven leidt in een mooi huis, maar haar $ 245 miljoen niet meetelt wanneer ze haar rekeningen gaat betalen. Ze is ook tot haar keel op het werk, wat het letterlijk betekent (gezien het aantal stemopdrachten dat ze doet). En we geloven dat wanneer ze feestjes organiseert, ze iets zijn om over naar huis te schrijven.

Jami Gertz, ter waarde van 2 miljard

Jami Gertz staat hier op de lijst om ons de grootste verrassing te bezorgen. Ja, we hebben lang geleden genoten van haar - Less Than Zero, Sixteen Candles, The Lost Boys, Quicksilver en anderen komen meteen in me op - maar dan lijkt de actrice een verdwijntruc te hebben gedaan en de industrie te hebben verlaten. Gelukkig was het niet erg, op 22-jarige leeftijd trouwde ze met een zeer rijke man, miljardair Antony Ressler. Van dergelijke soorten huwelijken is bekend dat ze een carrière op het zilveren scherm tot een abrupt einde brengen. Aangezien je leven zo'n verandering heeft ondergaan, wat moet een jonge actrice dan doen? Er is geen aardse reden om de mogelijkheden van totaal genot te mijden en erop aan te dringen terug te gaan naar het werk. Gertz deed het niet. Veel geluk en plezier voor haar (geen twijfel mogelijk met al het geld dat ze heeft!).