Voer Hi-Tech Magic uit met de Kymera Magic Wand

De Kymera Magic Wand is een gadget ontworpen rond het magische filmbeeld - het is eigenlijk een afstandsbediening waarmee je een zeer indrukwekkende manier kunt beheren voor je tv, dvd, mediaspelers en elk apparaat dat op afstand kan worden bediend. Je zult zeker de wonderlijke blikken, vragen en opmerkingen van je vrienden trekken terwijl je met je toverstok zwaait om opdrachten te verzenden!

Het coolste idee van het concept is dat je eigenlijk je Kymera traint . Het is ontworpen om automatisch naar de oefenmodus te gaan wanneer u het voor het eerst in uw hand neemt, en terwijl u gebaren maakt, pulseert het, waardoor uw bewegingen worden onthouden.

De staf heeft dertien gebaren zoals roteren, vegen, tikken en dubbel tikken, waaronder een grote swish. U kunt dus de vooraf ingestelde bewegingen gebruiken: rotatie om het volume van het apparaat aan te passen, schuift omhoog of omlaag om van TV-zender te veranderen of schuift naar rechts om het volgende nummer af te spelen.

Tegelijkertijd kun je je magische gadget leren de taken uit te voeren die je wilt met een van de gebaren die het ondersteunt.

De toverstafbesturing werkt in drie modi: Oefenmodus, Leermodus en Slaapmodus. Na een minuut inactiviteit schakelt het automatisch over naar de slaapstand om de levensduur van de batterij te verlengen.

De Kymera gebruikt twee AAA-batterijen, meet 353 x 20 mm en kost ongeveer $ 80.