Giorgio Armani & Samsung Maak een perfecte smartphone

Samsung Electronics riep de samenwerking van Giorgio Armani in voor het creëren van een nieuwe smartphone , de Giorgio Armani-Samsung B7620, vermoedelijk bedoeld als le dernier cri in termen van stijl en prestaties. Giorgio Armani bedacht zelf het ontwerp met het oog op het matchen van zijn pakken

De handset is uitgevoerd in brons en heeft een stille elegantie en een onberispelijke stijl. De nieuwe B7620 maakt gebruik van het Windows Mobile 6.5-besturingssysteem van Microsoft en beschikt over Bluetooth 2.0 + EDR, een ingebouwde 5MP autofocuscamera, TV-Out, A-GPS en FM-radio.

Bedieningsfaciliteiten omvatten een zijdelings verschuifbaar QWERTY-toetsenbord voor 30 graden kantelen waardoor het ponsen gemakkelijker wordt wanneer u onderweg bent, en een handig groot Ultra Briljant AMOLED touchscreen-display dat al uw toepassingen gemakkelijk toegankelijk houdt. Zakelijke big-timers zullen zeker waarderen dat de internetverbinding tot 7,2 Mbps overdrachtssnelheid komt, Opera 9.5 de volledige www in de breedbeeldmodus voor uw ogen legt, Push e-mail met Microsoft Exchange en Wi-Fi-module.

Giorgio Armani-Samsung B7620 werkt op een 1500 mAh-batterij en heeft een intern geheugen van 8 GB dat gemakkelijk kan worden opgebouwd tot 32 GB. De prijs is nog niet gegeven, maar degenen die in het VK, Italië, Duitsland, Nederland, Spanje, Rusland, China en Dubai wonen, krijgen binnenkort de B7620 aangeboden.