7 menselijke poppen: griezelig of mooi?

Als kind droomde elk meisje ervan om eruit te zien als een pop. De waarheid is dat velen graag in een fantastisch landhuis met drie verdiepingen willen wonen met een zwembad en een roze cabriolet. Bij het opgroeien, vergeet de meerderheid dit verlangen. Er zijn echter een paar meisjes die willen zijn alsof een pop niet is verdwenen, maar sindsdien is gegroeid. Het is geen geld of gezondheid die ze willen - hun enige wens is om een ​​beetje dichter bij hun ideaal te komen, een Barbiepop. In onze review vind je de 7 mensen die veel energie hebben gestoken om vergelijkbaar te worden met echte menselijke poppen.

Valeria Lukyanova

Valeria is een van de populairste exemplaren van de wereldberoemde Barbiepop. Haar foto's op sociale netwerken zijn erg populair en dankzij hen werd Valeria door de hele wereld erkend: ze wordt vaak uitgenodigd voor verschillende fotoshoots in Hollywood. Het meisje beweert zelf dat ze geen gebruik heeft gemaakt van speciale plastische operaties om op de Barbiepop te lijken, maar geeft toe dat ze haar borsten heeft vergroot. Valeria zegt dat meditatie, sport en 'goede voeding' haar helpen eruit te zien als een pop. Ze geniet ook van het eten van rauw voedsel en is van plan om in de toekomst over te schakelen op energie van de zon.

Sarah Burge

Sarah Burge is een van de beroemdste exemplaren van Barbie. Journalisten noemen haar vaak een 'bionische vrouw'. Het is niet verwonderlijk omdat de 55-jarige Brit honderden plastische operaties heeft ondergaan, die er gedurende 20 jaar meer dan $ 3 miljoen aan hebben uitgegeven. De vrouw leed al deze martelingen voor slechts één doel - om te worden zoals haar idool, een Barbiepop.

Venus Palermo (Engelachtig)

Angelic werd geboren in Zwitserland, maar heeft een paar jaar in Japan gewoond. Blijkbaar begon hier haar ongewone hobby: ze begon met het opnemen van s, waarin ze op Japanse popmuziek danste, zich aankleedde als striphelden en sprak over de moderne Japanse cultuur en mode. Het meisje heeft een zeer specifieke stem, wat haar nog ongebruikelijker maakt. Angelic beweert echter dat haar uiterlijk geen geschenk van het lot is, maar een resultaat van hard werken en ze moet veel tijd in de sportschool doorbrengen om er zo uit te zien. Er is nog meer te zeggen over make-up en haar. Desalniettemin moet men haar niet als geobsedeerd beschouwen door niets anders dan schoonheid: Angelic spreekt vijf talen vloeiend en is van plan er in de toekomst nog een paar te leren.

Angelica Kenova

Angelica Kenova beweert dat ze nooit als een pop wilde zijn. Deze keuze werd gemaakt door haar moeder, die haar dochtertje graag aankleedde in de kleding die erg leek op die van Barbie. Tegenwoordig is Angelica een succesvol model, maar haar leven is niet zo goed: ouders beheersen het leven van het meisje volledig, zodat ze niet met iemand kan uitgaan zonder dat ze het weten. Haar moeder heeft ook volledige controle over Angelica's dieet, sport en kiest zelfs vrienden voor haar dochter. Trouwens, het meisje heeft geen vriendje omdat haar moeder denkt dat liefde de carrière van de dochter op een negatieve manier zal beïnvloeden.

Anastasiya Shpagina

Anastasiya Shpagina is een heel ongewoon meisje. Ze beweert de stemmen van dieren en bomen te horen. De fans hebben haar zelfs de bijnaam 'Fairy of Flowers' genoemd. Het meisje zorgt heel voorzichtig voor haar nieuwe figuur: ze houdt zich aan een streng dieet, dus haar figuur blijft altijd slank. Anastasiya besteedt anderhalf uur aan make-up en droomt ervan om in de toekomst een oogvergrotende plastische chirurgie te ondergaan.

Blondie Bennett

Blondie is niet alleen als een Barbiepop, ze leeft al vele jaren als Barbie. Haar favoriete kleuren zijn roze, maar haar haarkleur is veel minder ideaal. Het vreemdste is dat Blondie schaamteloos toegeeft dat ze graag gek doet!

Kelso Santibanez

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen willen er zo mooi uitzien als poppen. Kelso Santibanez heeft Ken bijvoorbeeld altijd als perfect beschouwd en wilde er heel erg hetzelfde uitzien. Gelukkig (of niet!) Heeft moderne plastische chirurgie bijna onbeperkte mogelijkheden. Kelso gaf meer dan 40 duizend dollar uit om zijn idool te worden. Hij werd vaak uitgenodigd voor verschillende tv-shows, waarvoor hij veel geld ontving - 15 duizend dollar voor één optreden in het openbaar. Helaas duurde de glorie niet lang: op 20-jarige leeftijd stierf Kelso aan longontsteking.