14 raarste en coolste automaten ooit

Automaten worden wereldwijd steeds populairder omdat kopen op deze manier handig, snel en vaak goedkoper is dan bij traditionele winkels. Ondernemers hebben de toenemende vraag naar dergelijke diensten opgemerkt en proberen nieuwe machines uit te vinden die gebruikers kunnen verrassen. Dit artikel gaat over de meest opwindende en ongewone automaten.

1. Nagelkunstmachine

Een geweldige uitvinding voor vrouwen is de manicure-automaat die elk patroon op de nagels van vrouwen kan tekenen. Voor dit doel moet u een optie kiezen uit de opties die in het menu worden voorgesteld en vervolgens de nagel in de gleuf steken. Voor slechts $ 1 past de machine snel het gewenste patroon toe.

2. Zwarte pottendoos

Temidden van de wijdverbreide strijd met marihuana, komt Amerika geleidelijk aan tot een legalisatie op basis van het feit dat er categorieën mensen zijn die het gebruik van marihuana voor medische doeleinden zijn voorgeschreven (ze krijgen een speciaal recept). In Los Angeles zijn er al zwarte automaten verschenen (slechts drie items), waarmee je cannabis kunt kopen met een vergunning. De identificatie van een persoon vindt plaats door vingerafdrukken.

3. Pizza-automaat

Voor slechts $ 6 produceert deze machine op elk moment van de dag of nacht een pizza van 10 inch. Deze machine kneedt niet alleen het deeg en giet er sauzen over, maar vult ook de toekomstige pizza met de ingrediënten die de gebruiker in het menu heeft geselecteerd. Vervolgens wordt de pizza op een speciaal apparaat gebakken (in enkele minuten) en wordt deze aan de klant verstrekt.

4.Live krab automaat

De Chinezen beschouwen krabben niet als een exotisch product. De vraag naar Chinese consumenten is behoorlijk groot. Speciale automaten, geïnstalleerd in veel steden van het land, geven levende krabben af. Nou ja, eerder sluimerend dan levend, bij temperatuur +4,5 ᵒС (zoals in een koelkast).

De kosten van krabben in deze machines variëren van 1,5 tot 7 dollar per stuk. Dergelijke machines verkopen dagelijks tot 200 krabben. Als de klant een dode krab ontvangt, biedt de machine een compensatie - drie levende.

5. Paraplu ATM

Japanse uitvinders hebben een machine uitgevonden die paraplu's verkoopt. Dergelijke apparaten worden nu veel gebruikt in Japan en het VK, bekend om zijn regenachtige weer.

6. Bibliotheekautomaat

In een Canadese bibliotheek verscheen er een machine die boeken en cd's kan distribueren die door de gebruiker zijn besteld. Om dit apparaat te gebruiken, volstaat het om uw leeskaart met een magneetcode dichter bij de scansleuf te trekken. Het heeft een extra apparaat voor het retourneren van boeken en cd's.

7. Automaat voor voetbal

Het sportcomplex Chelsea Piers in New York City is een plek geworden waar liefhebbers van veel sporten samenkomen. Onder hen zijn er ook heel veel voetballers. Het is vooral voor deze gebruikers dat het bedrijf Nike on-site voetbalautomaten heeft geïnstalleerd.

8. De Gold to Go-automaat

U hoeft niet meer naar de bank te gaan om goud te kopen. Met deze machine kunt u goudstaven kopen met een gewicht van 1,0 g 500,0 g.

9. Emotionele uitbarsting ATM

Negatieve emoties zorgen er vaak voor dat mensen iets willen vernietigen of breken. Dit is door de Chinezen opgemerkt en daarom creëerden ze een automaat die een grote verscheidenheid aan producten van broze materialen afgeeft. Tegen een kleine vergoeding helpt deze faciliteit de gebruikers hun gevoelens te verlichten door een bord of een beeldje te breken.

10. Bruiloftautomaat

De bruiloftsautomaat in het Marvinous Mechanical Museum van Marvin in Detroit ziet eruit als een mix van een trouwlocatie en de roze Cadillac van Elvis Presley. Met behulp van dit apparaat kunt u trouwen voor slechts $ 1, terwijl scheiding wordt aangeboden met een korting van 10%. Het idee is vrij eenvoudig: de bruid en de bruidegom voeren hun naam in en bevestigen hun wens om te trouwen. Vervolgens wordt de muziek gespeeld en ontvangen de pasgetrouwden hun trouwringen (gemaakt van plastic) en een huwelijksakte.

11. Slaapautomaat

Het Russische bedrijf Arch Group heeft een slaapautomaat ontwikkeld. Het is een klein compartiment met een oppervlakte van 3,7 m2, een bed en vervangbaar beddengoed. U kunt een nacht doorbrengen in een rustige omgeving en tv kijken of achter de computer werken voor slechts 15 $ per uur of $ 50 per nacht. Nadat de betaalde tijd voorbij is, zal een geluidssignaal de gebruiker hierover informeren. Deze automaat kan voornamelijk worden gebruikt op treinstations en luchthavens.

12. Burrito automaat

Burritobox maakt het mogelijk om een ​​heerlijk en goed verwarmd product te eten voor slechts 3 $. Bovendien kan de gebruiker kiezen uit maximaal 5 opties.

13. Japan is de koningin van automaten

Volgens het aantal automaten staat Japan op de eerste plaats als een onbetwiste leider. Er is een indruk dat het traditionele beroep van een winkelassistent binnenkort zal worden verlaten omdat je nu alles kunt kopen via automaten in dit land: drankjes, groenten, groen en zelfs eieren. Daarnaast worden verschillende souvenirs, bloemen, bier, sokken, stropdassen, kinderspeelgoed en sigaretten gekocht via automaten.

14. Een automaat

Japanse uitvinders hebben geprobeerd een echte slimme auto in een grote automaat te stoppen. Het moet worden toegegeven dat een auto niet in een automaat kan worden gekocht, maar u kunt zich gemakkelijk vertrouwd maken met de belangrijkste functies! Amerikaanse verkopers hebben het project ontwikkeld tot een volledig geautomatiseerde garage met 5 verdiepingen die gebruikte auto's verkoopt. Na het selecteren van de auto en het betalen, krijgt de klant een speciale munt.

Zodra de munt in de doos is geplaatst, levert de automaat de auto aan de nieuwe eigenaar. De definitieve opname van het geld van de bankpas van de klant vindt plaats 7 dagen nadat de auto is gekocht. Gedurende deze tijd kan de eigenaar alle kenmerken van het gekochte voertuig zien, wat handiger is dan de gebruikelijke testritten die door dealers worden aangeboden.