3 manieren om van dit Halloween-feest een superleuke tijd te maken

De duivel is in de details. Vandaag zal het je vertellen over de nuances die zullen helpen bij het organiseren van een cool feest.

Snoep of je leven

Een van de typische Halloween-tradities smeekt om snoep. Kinderen kleden zich in kostuums van monsters en lopen van huis naar huis. "Portemonnee of leven," zeggen ze vaak tegen de bange gastheren, die vervolgens royaal snoep kopen voor de kleine grappenmakers. De traktaties maken deel uit van de vakantie-omgeving: mummiekoekjes, mandarijn Jack-o'-Lanterns en andere vervelende, maar zeer smakelijke dingen.

Halloween behandelt

Eten voor Halloween moet beangstigend smakelijk zijn! Zelfs gewone gevulde eieren kunnen griezelig worden geserveerd als je een spin van olijven op hun bovenkant legt.

Snacks in deze stijl zullen uw gasten verrassen en het feest de juiste sfeer geven.

Kostuum parade

Guising is een integraal onderdeel van Halloween. Verkleed als vampieren, zombies en heksen, maken mensen bijgeloof belachelijk.

Iemand zegt dat verkleden voor Halloween alleen voor kinderen is. Als iedereen gekleed is zoals altijd, hoe zou Halloween-feest dan moeten verschillen van een verjaardag of bijvoorbeeld een housewarming-feest? Het gaat erom een ​​levendig beeld van modern Halloween te creëren.

Hoe beter het kostuum wordt gecombineerd met het karakter of de gewoonten, hoe meer vreselijke indruk je op je vrienden zult maken. Geesten, weerwolven, heksen en demonen behoren allemaal tot de kwaadaardige mythische personages en iedereen zal iets interessants voor zichzelf vinden. Hier zijn een paar klassieke opties.

Vrouwelijke afbeeldingen op Halloween

1. De vampiervrouw

Ze ziet eruit als een gewone vrouw, maar zodra de aarde is omhuld met schemering - ontwaakt de dorst naar bloed in haar. Verrassend genoeg zijn de geruchten over vampiers nog steeds actueel.

Dit kostuum is geschikt voor de meisjes die hun elegantie en mysterie willen benadrukken.

2. Harley Quinn

Als student, een fitte vrouw en een schoonheid zou Harley zeker een uitstekende psycholoog zijn geworden, maar vanwege haar waanzinnige liefde. Samen met de Joker werd ze de hoofdschurk van het DC Comics-universum.

Margot Robbie in de 'Suicide Squad' was een van de beste reïncarnaties van Harley Quinn. Korte shorts, een bomberjack en blauw en roze haar - dit is een uitstekend kostuum voor meisjes, vol verrassingen.

3. Katrina

Het beeld van een glamoureuze jonge vrouw om te trouwen heet Katrina en is erg populair tijdens het Mexicaanse carnaval ter ere van de Dag van de Doden. Deze vakantie staat op de UNESCO-lijst van immaterieel cultureel erfgoed.

Qua datums valt de Dag van de Doden bijna samen met Halloween, dus je kunt vaak meisjes ontmoeten in elegante overgooiers, met bloemen in het haar en de make-up van de suikerschedel op de feesten ter ere van dit evenement. Dit is een geweldig kostuum voor de meisjes die op zoek zijn naar een paar.

Mannelijke afbeeldingen op Halloween

1. Jason

Jason Voorhees is een fictieve maniak, beroemd om zijn bloedige vindingrijkheid. Dit personage is gemakkelijk te herkennen aan een machete en een hockeymasker, dat de moordenaar droeg om zijn aangeboren lelijkheid te verbergen.

Het kostuum van de beroemde schurk uit de "vrijdag de 13e" films is geschikt voor kenners van horrorfilms en literatuur.

2. Een skelet

Halloween-kostuum: een skelet

Herleefde skeletten zijn sinds de kindertijd verschrikkelijk. Het lichaam is in verval geraakt en heeft alleen witte gepolijste botten achtergelaten. Naast entertainment heeft deze outfit nog een voordeel. Je kunt op kantoor reïncarneren en het pak veranderen in een carnavalskostuum.

3. Een zombie-chirurg

Halloween Costume: een zombie-chirurg

Niet minder populair in de massacultuur zijn de herleefde lijken die hun bewegingen niet beheersen en niet verantwoordelijk zijn voor hun acties. Op zo'n manier kun je je gekte benadrukken. Bovendien is het een chique kostuum voor bedrijfsfeesten die worden georganiseerd door studenten geneeskunde en praktiserende artsen.

Ongeacht de gekozen afbeelding moet een carnavalskostuum comfortabel en van hoge kwaliteit zijn. Het is beter om geïmproviseerde afbeeldingen en goedkope modellen te vermijden. Je wilt binnen een half uur van zo'n outfit af zijn (alles is ontheemd, het lichaam jeukt en zweet), dus je zult de rest van het feest doorbrengen als een zwart schaap.

Games en entertainment

De gasten hebben dus gegeten, gedronken en foto's genomen in hun vreselijk mooie outfits. Wat is het volgende? Vanwege de slecht georganiseerde vrije tijd, kan de vakantie op een ellendige manier eindigen, in tegenstelling tot het begin. Dit is een ander belangrijk detail dat veel mensen vergeten wanneer ze zich klaarmaken voor een feestje.

Om de gasten zich niet te vervelen, kun je een zoektocht regelen op basis van een urban legend of een horrorverhaal. De spellen voor feesten kunnen speciaal voor Halloween worden gewijzigd. Hier zijn slechts enkele opties.

Bloody Mary. Een grote biermok is gevuld met de gelijknamige cocktail. De taak van de deelnemers is om het door een rietje te drinken. Wie dit als eerste doet, wint. Controleer alstublieft de hoeveelheid dranken die u drinkt!

Jack-o'-Lantern. De taak van de deelnemers is om gedurende een beperkte periode een leuk gezichtje te maken, maar in plaats van een pompoen krijgen ze een oranje ballon, draden en een marker.

Een zwarte doos. De deelnemer wordt geblinddoekt en voor iets smerigs geplaatst (geleiwormen of bijvoorbeeld een rubberen hagedis). De taak is om angst te overwinnen en op de tast te bepalen wat voor soort ding het is.