21 dingen die iedereen doet als niemand ze ziet

Er is een groot verschil tussen hoe mensen zich gedragen op openbare plaatsen en wanneer niemand ze ziet (of ze denken tenminste dat niemand ze ziet). Iedereen heeft zijn eigen kleine eigenaardige gewoonten die andere mensen vreemd of zelfs walgelijk vinden.

1. Je neus plukken

De lijst met geheime dingen die iedereen doet, moet beginnen met het klassieke neusplukken. Bovendien zijn er zelfs mensen die er graag naar kijken.

2. Gebruikend smartphone in het toilet

Enige tijd geleden lazen mensen kranten in het toilet. Tegenwoordig is het moeilijk voor te stellen dat iemand daar naartoe gaat zonder een smartphone.

3. Googlen

Natuurlijk heeft iedereen al geprobeerd zichzelf op internet te vinden. Of gaat het tenminste doen.

4. Eten in bed

Sommige mensen eten eigenlijk in bed, zelfs als er anderen in de buurt zijn. De meeste mensen doen het echter wanneer ze alleen zijn.

5. De exen in sociale netwerken in de gaten houden

Wie zegt dat ze het niet doen, liegt. Gemiddeld doet elke persoon het gedurende ongeveer drie jaar na het uiteenvallen.

6. Het vuilnis onder het tapijt verbergen

Je kunt het afval voorzichtig opvegen en in de prullenbak gooien. Maar waarom zou je moeite doen als je het met je voet onder het tapijt of de koelkast kunt schuiven?

7. Het stelen van noten in de winkel

In grote supermarkten zijn er heerlijke snacks, zoals noten of snoep, verkocht per gewicht. De meeste mensen gooien, als ze denken dat niemand ziet, een noot of twee in hun mond. We hopen natuurlijk dat je daar niet bij hoort!

8. Kleding snuiven voor het wassen

Dit wordt natuurlijk nooit in het openbaar gedaan. Maar thuis, als er niemand in de buurt is, is het de beste manier om te begrijpen of het tijd is om het item te wassen.

9. Drinken uit een fles

Dit kan een kleine fles van 0,25 liter zijn of een enorme fles van 2 liter. Wat er ook in wordt gegoten, iedereen drinkt uit de fles in plaats van glazen en kopjes te gebruiken.

10. Praten met levenloze objecten

Iedereen zegt iets tegen de dingen thuis en spreekt ze rechtstreeks aan.

11. Tegen jezelf praten

Als niemand kijkt, praat bijna iedereen tegen zichzelf. Vaak luid. Heel veel.

12. Maak een gekke combinatie van voedingsmiddelen

Sandwich met worst, pindakaas en frambozenjam, weggespoeld door een milkshake als snack voor het slapengaan. Geen probleem als je alleen thuis bent.

13. Lichaam meten

Het meten van lichaamsdelen is even populair bij mannen als bij vrouwen. Ze meten echter verschillende lichaamsdelen.

14. De gebruiksvoorwaarden accepteren zonder ze te lezen

Als iemand op zoek is, doet de meerderheid in ieder geval alsof ze de gebruiksvoorwaarden op een website leest. Als niemand kijkt, klik je gewoon op "Ik ga akkoord".

15. Eten met je handen

Dit verwijst niet naar pizza, die meestal op deze manier wordt gegeten. We hebben het over lekkernijen als ijs, saus, etc. hoe walgelijk het ook was!

16. Vreemde selfies maken

Of het nu in de sportschool, in de badkamer of in bed is, iedereen maakt rare selfies. Wanneer niemand het ziet.

17. Huilen om films

Interessant is dat niet alleen films een persoon kunnen laten huilen. Als niemand kijkt, kun je een traan laten vallen over een handbalwedstrijd of het National Geographic-programma over zeeschildpadden.

18. Geen afwas

Wie verzamelt geen stapel serviesgoed in de gootsteen, wanneer niemand u eraan herinnert het te wassen. En dan moet je het een half uur laten weken om het weer schoon te maken.

19. De browsergeschiedenis verwijderen

Niemand wil dat iemand anders weet wat hij of zij op het web zocht. Je begint meteen te denken aan wat andere mensen over jou zullen denken.

20. Thuis rondwandelen in pyjama

Of in ondergoed. Of zelfs naakt.

21. Drop eten eten

Ja, de meesten van ons denken dat als we iets snel oppakken, we het misschien opeten. Maar als niemand kijkt, kunnen sommige mensen oppakken wat een paar uur op de vloer heeft gelegen (natuurlijk thuis).

Het is natuurlijk een humoristische recensie, maar geef toe, je doet minstens een paar dingen uit deze lijst!