The Companion Collection Horloge gemaakt van bont van uw huisdier

Drie Amerikaanse ontwerpers geven je nog een reden om je huisdieren te aanbidden. Ze hebben tenslotte een idee bedacht om de vacht van een kat of hond in geld te veranderen. Trouwens, deze oplossing zal mensen vreugde brengen. Wie zal zo'n geschenk weigeren?

Eigenaren van huisdieren zijn vaak zo gehecht aan hun metgezellen dat ze ze zelfs tijdens de werkdag missen. Ze kijken er letterlijk naar uit om te ontspannen en de donzige metgezel te plaatsen. Welnu, het is nu gemakkelijker om de tijd te volgen terwijl u wacht. Een Amerikaans ontwerpbureau biedt een originele service: ze kunnen een polshorloge produceren met een armband gemaakt van de vacht van uw huisdier. Op die manier blijft het huisdier altijd bij u: op weekdagen en tijdens vakantie.

De vrienden hebben een onafhankelijk horloge-merk opgericht, genaamd Analog Watch Co. Hun accessoires zijn gemaakt van ongebruikelijke materialen, zoals kurk, hout of marmer. Een andere oplossing is de vacht van huisdieren. Trouwens, je favoriete huisdier kan 'de donor' worden voor dit originele geschenk.

Je hoeft het huisdier alleen een tijdje goed te borstelen of een veerreiniging te regelen en 50-100 g bont te verzamelen. De vacht moet naar Analog Watch Co. worden gestuurd. Met behulp van een speciale technologie zullen ze deze verwerken en er een coating van maken voor een lederen band en wijzerplaatrand.

Als gevolg hiervan heeft elk horloge uit de Companion Collection-serie een uniek ontwerp en roept het aangename herinneringen op. En toch, ondanks het specifieke materiaal, is het niet praktisch: de accessoires zijn behandeld met een waterafstotende coating, dus ze zijn bestand tegen zweet en opspattend water.

Hoewel het unieke geschenk een aanzienlijke hoeveelheid geld kost (ongeveer $ 200), hebben de ontwerpers veel bestellingen. Dit pure feit bevestigt het idee dat huisdieren een winstgevende niche voor kleine bedrijven zijn.