Grappige grote busted T-shirts van Takayuki Fukuzawa

Het is geen geheim dat mannen van hun ogen houden, daarom droomt elk meisje ervan om alle mannenogen op zich te hebben. Helaas wordt de meeste aandacht van mannen getrokken door vrouwen met verleidelijke lichamen. Hoe zit het met de dames, wiens lichamen anders kunnen zijn? Laten we zeggen, met een grotere borstomvang.

Op dergelijke momenten kunnen ze hun toevlucht nemen tot creatieve, wonderbaarlijke T-shirts die naar verluidt grote borsten imiteren. Men moet hulde brengen aan de Japanse ontwerper Takayuki Fukuzawa, die met een ongebruikelijk idee kwam dat de wereld op zijn kop veranderde. Zelfs jongens passen zijn kleine meesterwerken voor de lol ...

Het blijft voor de meerderheid nog steeds een raadsel wat de ontwerper echt ertoe heeft aangezet deze serie T-shirts te maken. De laatste, ondanks tegenstrijdige opvattingen en veel debat van het publiek, waren over de hele wereld verspreid met de snelheid van het geluid.

Ze kunnen zijn gemaakt als een grap, of integendeel ze kunnen zijn gemaakt om de meisjes echt te helpen in zo'n delicate kwestie.

Wat de reden ook was, ze slaagden er echt in om de aandacht te trekken en de geest te verheffen.