10 Caprices die alleen rijke mensen zich kunnen veroorloven

Er is een speciaal marktsegment - diensten voor zeer rijke mensen. Voor een grote som geld kun je een helikopter krijgen in plaats van een taxi; speciaal opgeleide mensen zullen wolken voor je verspreiden, en een vliegtuig zal worden uitgerust met een speciaal panoramisch zonnedak. Dit is echter niet de hele lijst met geweldige services voor rijke mensen.

1. Panoramische zonnedaken in een vliegtuig

Panoramische zonnedaken - $ 53 miljoen

Degenen die niet het geluk hadden een stoel bij het raam te krijgen, zijn vaak nerveus omdat ze de charme van reizen per vliegtuig missen. Rijke mensen kunnen dit probleem nu vergeten en een vliegtuig bestellen met een panoramisch uitzicht. Dit idee is van de Braziliaanse vliegtuigfabrikant Embraer, die model Lineage 1000E in het Airship Kyoto-ontwerp aan zijn klanten aanbood.

De klanten, die een van de Lineage 1000E-vliegtuigen kopen voor $ 53 miljoen, kunnen genieten van transparante ramen rond de omtrek van de cabine. Het biedt de passagiers een ongeëvenaard uitzicht op de omgeving tijdens de vlucht, evenals met toegang tot natuurlijk licht.

2. Helikopter Uber

Helikopter Uber - $ 190

Dankzij Uber hebben de passagiers die er altijd van hebben gedroomd over files en stadswegen te vliegen hun droom in São Paulo gerealiseerd. In juni 2016 werd de grootste stad in Brazilië de eerste stad ter wereld die on-demand helikopter Uber-reizen tussen de luchthaven, het hotel en vergaderzalen aanbood. Promotieprijzen beginnen bij 66 reals ($ 190) voor een plaats. Er is tot nu toe slechts één vlucht - van de Helicentro Morumbi-helikopterplatform in een van de rijkste buurten van São Paulo tot het Blue Tree-hotel, 6 kilometer verderop aan de overkant van de rivier.

3. Denkbeeldige ziekten

Psychotherapeut - $, een oneindig bedrag

Clay Cockrell, die vroeger op Wall Street werkte, is nu een therapeut in Manhattan. Hij werkt als een therapeut voor zeer rijke mensen. Hij zei dat veel van de rijken eenvoudigweg geloven dat hun gezondheidsproblemen er niet toe doen en kunnen worden verwaarloosd. Het is zijn taak om hen te overtuigen (en het is moeilijk omdat miljardairs 'normale' therapeuten niet vertrouwen).

4. Een kerstboomstylist

Kerststylisten - $ 80.000

Bob Pranga werkt als kerstboomstylist. Een van zijn eerste klanten was Kathy Hilton, die uiteindelijk de ongewone stylist introduceerde in de mooie monde van Los Angeles. Sindsdien heeft hij de huizen versierd van enkele van de grootste sterren, waaronder Ally Christie, Kate Hudson, Christina Aguilera, Mark Wahlberg en Barbra Streisand. Zijn service kost $ 2500 tot $ 80.000 en hij begint met een consult van 30 minuten om de stijl, het budget en de deadlines te bepalen.

5. Een verpakking organisator dingen

Een verpakking dingen organisator - $ 250 per uur

Rijke ouders kunnen erop vertrouwen dat hun kinderen volledig voorbereid zijn op een zomerkamp. Om dit te doen, moeten ze gewoon een professionele organisator Barbara Reich inhuren. Ze werkt al enkele jaren en is behoorlijk bekend geworden. Twee jaar geleden had ze slechts één bestelling, vorig jaar had ze 5 bestellingen, en dit jaar is het aantal al opgelopen tot 10. Barbara's diensten kosten $ 250 per uur, maar één bestelling kan haar $ 1.000 brengen. Sommige klanten vragen haar zelfs om de huiskamer van het kind in het kamp te recreëren zodat het kind zich op zijn gemak voelt.

6. Wolkenloos weer

Sommige mensen worden op een heldere dag na een paar minuten in de open lucht bedekt met uitslag.

Wolkenloos weer - $ 100.000

Het maakt niet uit hoe zorgvuldig een paar elk detail van hun bruiloft plant, het weer brengt vaak onaangename verrassingen met zich mee. Het luxe bedrijf Oliver's Travels biedt zijn rijke klanten een pakket genaamd een "perfecte trouwdag", met het argument dat hun ingenieurs het weer kunnen regelen voor een grote som geld, $ 100.000. Het bedrijf heeft een team van ervaren meteorologen en jetpiloten in dienst die vóór de bruiloft zilverjodide over de regenwolken sproeien zodat de wolken zich verspreiden.

Een dergelijke 'behandeling' van wolken werd ontwikkeld in de late jaren 1940 en werd gebruikt tijdens de Olympische Spelen in Beijing in 2008, om regen tijdens de openings- en slotceremonies te voorkomen. Deze procedure werd ook toegepast tijdens de huwelijksceremonie van Prins William en Kate Middleton in 2012.

7. Luxy-toepassing

Luxy - vanaf $ 200.000 per jaar

Luxy-applicatie is een van de weinige applicaties om kennis te maken die exclusief voor de elite zijn ontworpen. Het wordt veel gebruikt door ondernemers, investeerders, beroemdheden, modellen en artiesten. Elk profiel moet worden ingevuld met de gebruikersnaam, leeftijd, geslacht en een foto, evenals hun favoriete merken en jaarinkomen.

Voor gegevensauthenticatie vereist Luxy van haar gebruikers dat zij kopieën van paspoorten, belastingbewijzen, bankafschriften en andere documenten uploaden die hun activa bevestigen. Autorisatie wordt alleen bevestigd als de gebruikers hun inkomsten van niet minder dan $ 200.000 bewijzen.

8. Een niet te rechtvaardigen dure bevlieging: een helikopter, een Rolls-Royce, 10.000 rozen en een band die tijdens het diner speelt

Diner - $ 2 miljoen

Het duurste diner ter wereld werd besteld door een gelukkig stel in Singapore. Meer dan $ 2 miljoen (£ 1,54 miljoen; € 1,81 miljoen) werd betaald voor het acht uur durende evenement, dat begon met een reis van 45 minuten per helikopter over Singapore. De kosten omvatten ook het huren van een Rolls-Royce met een chauffeur en een privé luxe cruise. Daarna werd het paar naar het dak van hotel Marina Bay Sands Hotel gebracht, waar ze konden genieten van een prachtig uitzicht op Singapore en 10.000 verse rozen.

Een orkest vermaakte hen met livemuziek tijdens het diner, inclusief 18 gerechten. Het menu bestond uit verse Europese oesters met champagneschuim, albino beluga walviskaviaar, wilde zalm uit Alaska en Mishima-filet gebakken op appelhout. Op de wijnkaart stonden Salon «S» Champagne (1988), Domaine Leflaive Chevalier-Montrachet Grand Cru (2008), evenals Oremus Tokaji Aszu 5 Puttonyos (1972). Tijdens het diner gebruikte het echtpaar nominale stokjes gelegd met diamanten.

9. Een ticket voor het Secret Solstice Festival

Een ticket - 1 miljoen dollar

In 2015 werd het Secret Solstice Festival in IJsland beroemd vanwege het feit dat het een kaartje voor twee verkocht voor de prijs van $ 200.000. Dit jaar hebben de organisatoren de kosten verhoogd tot een miljoen dollar. Deze prijs is inclusief de vlucht met een privéjet voor zes personen overal ter wereld, een luxe villa met 6 slaapkamers voor 7 nachten in het hart van Reykjavik, gastronomische maaltijden in een villa bereid door de beroemde IJslandse chef-kok, de klok rond gebruik van twee luxe auto's met chauffeur, beveiliging, twee privéconcerten door beroemde IJslandse kunstenaars, luchttour door IJsland (inclusief een diner met champagne in een geothermische hete lente), een excursie om de walvissen en dolfijnen te observeren, een sneeuwscooterrit rond de gletsjer en helikoptervluchten tussen alle programmapunten.
Bovendien was er ook een VIP-toegang tot het festival, toegang tot een privébar voor kunstenaars en VIP-gasten, een concert in een slapende magma-kamer van een vulkaan en het enige feest ter wereld binnen de gletsjer.

10. Een 10-karaats manicure

Het Cherish ... ME-bedrijf belooft "de handen te versieren met 10 karaat diamanten" voor slechts $ 51.000, maar het is niet de enige optie om de nagels met juwelen te bedekken. Leighton Denny, een manicurespecialist in een London Urban Retreat-salon, bezinkt nagels met negen karaat edelstenen voor de prijs van $ 32.000.