Vrouw groeit derde borst om populair te worden

Om populair te worden, verminkte de 21-jarige Jasmine Tridevil haar eigen lichaam. Nu wacht de eigenaar van een unieke buste op een uitnodiging voor MTV, omdat ze daar een schets van haar programma heeft gestuurd. Als het kanaal haar negeert, weet de dame niet wat ze moet doen. De excentrieke vrouw vertelde in een gesprek met een Real Radio-journaliste dat ze alles op het spel had gezet toen ze een besluit had genomen over de operatie.

Volgens Jasmine Tridevil was ze al twee jaar op zoek naar een plastisch chirurg voordat ze de persoon vond om haar droom te realiseren. De vrouw richtte haar niet-standaard verzoek tot ten minste 50 experts en kreeg alleen maar weigeringen overal - de artsen wilden de operatie niet uitvoeren en de derde borst laten groeien vanwege ethische overwegingen.

Uiteindelijk had de Amerikaan het geluk om de persoon te vinden voor wie geld belangrijker was dan morele principes. Tridevil onthult zijn naam niet. Voordat ze de operatie onderging, had ze een geheimhoudingsdocument ondertekend.

De operatie is goed verlopen. Volgens de gelukkige eigenaar van een derde borst, ondervond ze alleen ongemak toen de meester de tatoeage van de derde tepel maakte, maar dit was een ondergeschikte zaak in vergelijking met de nieuwe kansen die ze had.

Bijna onmiddellijk na de operatie begon ze de foto's van haar unieke buste in een sociaal netwerk te plaatsen. Ze werd opgemerkt en werd uitgenodigd voor verschillende shows. Jasmine verscheen echter slechts af en toe - als een heldin van amusementsprogramma's, hoewel de jonge Amerikaan had gepland om onmiddellijk een tv-presentator te worden.

Tridevil vindt het te vroeg om op te geven en hoopt dat MTV haar project zal accepteren.

Wat het persoonlijke leven van het ambitieuze meisje betreft, Jasmine heeft het niet langer.
Ze geeft toe dat ze het zat om uit te gaan op dates en besloot te stoppen met aantrekkelijk te zijn voor mannen. Desondanks houdt ze van haar nieuwe uiterlijk. Wanneer ze make-up heeft en een jurk draagt, voelt de welgevormde brunette als een koningin.

Update: volgens de paparazzi is deze vrouw nooit onder het mes gegaan en is haar derde borst nep. Maar Jasmine beweert dat de boob echt is. Ze hoopt nog steeds gastheer te worden op MTV. Maar voor alle andere meisjes die popoular willen worden: we staan ​​erop dat er andere manieren zijn om op MTV te komen!