Unieke bruidsgeschenken voor uw aanstaande bruiloft

Als je naar de kapel gaat, weet je de rest. Als je een bruiloft plant, weet je dat het een van de meest opwindende maar stressvolle tijden in je leven is. Details en beslissingen komen voort uit het houtwerk, wat overweldigend kan zijn, omdat je duidelijk wilt dat je zonder problemen gaat liften. Een van de vele dingen die je moet beslissen is wat je elk lid van je bruidsfeest moet geven omdat het zo'n cruciaal onderdeel is van je grote dag en, echt, je leven. Je wilt hem het park uit slaan zonder dat het een ander item wordt om je steeds groeiende takenlijst af te vinken, en we kunnen helpen. Lees verder voor ideeën over unieke bruidsgeschenken voor uw aanstaande bruiloft.

Juwelen

Sieraden zijn bijna universeel geliefd bij vrouwen, dus het is moeilijk om fout te gaan wanneer je deze route neemt. U wilt het echter niet alleen bellen. U wilt dat dit sieraad elke keer herinnert aan uw grote dag en uw vriendschap wanneer ze het draagt. Hoewel oorbellen en kettingen prachtige opties zijn, zijn armbanden voor vrouwen onze favoriete keuze in dit rijk. Een eenvoudige maar elegante armband kan het ensemble maken, en je kunt dit ook personaliseren (als het groot genoeg is!) Omwille van het nageslacht.

Het geschenk van ervaring

Hoewel het openen van geschenken en vasthouden aan iets tastbaars geweldig kan zijn, is het geschenk van ervaring iets dat volledig uniek zou zijn. En omdat je tijd zo'n hot product is voordat je gaat trouwen, zal het delen van een middag of avond met je vrienden een lange weg gaan om hen te laten zien hoeveel je om je geeft. Als het erger wordt, kun je altijd iets plannen voor na de bruiloft.

Of het nu gaat om een ​​weekendje weg, kaartjes voor een toneelstuk of concert, een etentje of (plaats je andere favoriete ding om samen te doen), dit is iets dat je voor altijd zult koesteren. Als je dit voor de bruiloft kunt slingeren, zou het uitje ook een geweldige manier zijn voor leden van je bruidsfeest die elkaar niet kennen om kennis te maken.

Ingelijste foto of album

Terwijl de meeste bruidsfeestcadeaus traditioneel vóór de bruiloft worden gegeven, zou een leuke uitzondering zijn om een ​​foto van de grote dag in te lijsten om ze daarna te verzenden. Als het gaat om fotocadeaus, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je je nu houdt aan een beproefde ingelijste foto of een mok, kalender of collage aanpast, dit zal een geschenk zijn dat haar altijd dierbaar is.

cozies

Als je vrijgezellenfeest meer gaat over slapen dan fotograferen, is het perfecte cadeau-idee misschien iets gezelligs. Gewaden met monogram, superzachte pyjama's of zelfs slippers zijn precies wat de dokter bestelde voor een weekend loungen, nippen aan champagne en lachen om oude herinneringen.

Een trouwdag overlevingspakket

Dit zou een grillige manier zijn om de grote dag te vieren en het idee van traditionele bruidsgeschenken op zijn oor te zetten. Hoewel het zeker een voorrecht is om op de bruiloft van een vriend te zijn, kan de werkelijke dag een lange en vermoeiende dag zijn. Help je meisjes met een tas vol goodies. Enkele leuke ideeën zijn onder meer een fles champagne, sinaasappelsap (om te mixen!), Een tijdschrift (voor downtime), een fles water, wat zakdoekjes en een paar leuke slippers voor je vrienden om in te veranderen wanneer de hakken hebben hun comfortlimiet bereikt.

Bruiloftskleding en meer

Een perfect passend en gewaardeerd cadeau voor uw bruidsfeestleden zou zijn dat u iets betaalt voor uw grote dag. Of je ze nu trakteert op een nieuw paar schoenen om te dragen met de bruidsmeisjekleding, een professionele make-upsessie of een afspraak bij een kapsalon, je vriendin zal blij zijn om een ​​beetje hulp te krijgen. Wist je dat bruidsmeisjes gemiddeld alleen $ 208 aan hun jurken uitgeven? Dit komt bovenop het vrijgezellenfeest, de accessoires, reizen naar het evenement en meer, dus het is geen kleine kost om een ​​deel van de trouwdag te zijn.

Het is bijzonder om je bestie of besties naast je te hebben op je trouwdag, dus je moet willen dat ze weten hoeveel ze daar voor jou betekenen. Kies uit een van deze unieke bruidsgeschenkideeën die passen bij uw persoonlijk budget en uw bruidsfeest wordt roze (of wit!) Gekieteld.