5 mannelijke geschenkideeën

Het is goed om soms los te komen van het huis en de natuur te gaan bekijken. Een echte reiziger of avonturier weet dat je dit kunt doen ongeacht de tijd van het jaar en het weer buiten het raam. Maar men moet dienovereenkomstig "uitgerust" zijn. Een paar interessante en nuttige apparaten en accessoires, die aangenaam zijn om te gebruiken en te bekijken, kunnen zonder schaamte aan een vriend of echtgenoot worden gepresenteerd.

1. FiberFix-reparatieverpakking

Moet u iets dringend repareren? De ideale oplossing voor dit probleem is een bevestigingsweefsel, dat snel kan worden aangebracht bij het werken met elk beschadigd oppervlak en materiaal. Het is handig, betrouwbaar, praktisch en erg handig. Vooral als je weg bent van de bewoonde wereld.

2. Vuurbak


The Firebiner- A Fire-Starting, Multi-Tool, Every-Day-Carry, Survival Carabiner (Aurora)
Het lijkt op een karabijn. In feite is dit een karabijn, maar het is in staat tot de dingen die verder gaan dan het "directe gebruik". De Firebiner-karabijn weet dus hoe je vuur moet maken, flessen moet openen, iets moet snijden en het bevat ook een paar schroevendraaiers!

3. LuminAid PackLite Spectra opblaasbare zonne-energie & USB-lantaarn

Een uitstekende zaklamp voor alle gelegenheden. Het belangrijkste kenmerk van LuminAid is dat de lantaarn wordt "uitgevouwen" uit kleine zakjes. Het kan ook worden opgeladen vanuit de zon, wat erg handig is, vooral tijdens een picknick.

4. UV Handheld 12 LED zwart licht zaklamp

Wat is er beter dan een goede zaklamp? Deze neemt nogal wat ruimte in beslag, past gemakkelijk in je zak of aan je riem. Het kan veilig worden neergezet en in water worden ondergedompeld. De zaklamp werkt op een lithium-ionbatterij. De behuizing van het apparaat is gemaakt van sterk luchtvaartaluminium.

5. 5-in-1 survival vuursteen vuur armband

Tegenwoordig zijn allerlei fitnessaccessoires, zoals ringen en armbanden, erg populair geworden. Een Flint Fire-set is ook een armband, ontworpen om te vechten voor je overleven in het wild in plaats van voor extra kilo's. In dit ogenschijnlijk eenvoudige apparaat is er alles wat u niet hoeft te vergaan wanneer dingen een heel andere richting uitgaan dan u eerder had gepland.