Niet-traditionele geschenken voor mannen

Sokken. Zakdoeken. Een Lynx-boxset. Er komt geen einde aan grimmige, saaie cadeaus die elke man elk jaar krijgt. Nu kunt u niets doen aan tante Sylvia die niet online gaat winkelen omdat ze bang is dat de Noord-Koreanen haar creditcardgegevens van Amazon zullen stelen.

Maar als je op zoek bent naar een cadeau voor een man die een beetje ongewoon is, dan kan deze lijst helpen. Evenzo, als je een man bent die het ruikt naar een 14-jarige elk jaar in januari, laat deze lijst dan misschien rondslingeren, misschien met enkele nuttige grote rode cirkels die strategisch rond sommige delen zijn getekend.

Ga naar menssociety.com voor een fantastisch aanbod van herengeschenken. Bekijk ondertussen onze coole suggesties hieronder:

Wandgemonteerde bierflesopener

Wat is het enige keukengereedschap dat altijd lijkt te verdwijnen wanneer je het echt nodig hebt? Ik zal je wat vertellen, het is niet de aardappelstamper, die tegelijkertijd in elke lade lijkt te leven.

Het is de flesopener. Zodra je na een dag hard werken een fles bier wilt openen, verdwijnt deze. Daarom vind ik dat elke keuken een flesopener aan de muur moet hebben. Ze zien er cool uit en ze hebben een nuttige functie. In tegenstelling tot de elektrische aardappelstamper.

Een wollige hoed

Nee, dit is niet hetzelfde als sokken! Om de een of andere reden lijken mannen gewoon niet in staat om een ​​eenvoudige muts voor zichzelf te kopen. In plaats daarvan lopen we rond om bevriezing te krijgen op onze oren alsof hoeden niet eens iets zijn.

Doe ons een plezier, koop een mooie wintermuts.

Bier

We zijn eenvoudige wezens, we drinken graag gefermenteerd tarwewater en we houden ervan hoe we ons voelen. Dus koop wat lekker bier voor ons.

Gelukkig, in deze tijd waarin er meer microbrouwerijen zijn dan sterren aan de hemel, zijn er overal selectievakjes met unieke en interessante bieren.

Als je niet letterlijk flessen bier voor ons wilt inpakken, zijn er ook een aantal websites en bedrijven die een abonnement op bier aanbieden, waar elke maand heerlijke bieren worden bezorgd voor je gelukkige man.

Geloof me - dit geschenk wordt op prijs gesteld.

Een drone

Ja, een beetje linksveld, maar dit grijpt terug naar onze jeugd. Dit is echt het moderne equivalent van een elektrisch autoracecircuit of een Hot Wheels death loop-ding. Nou, je kunt er een voor ons kopen en we zullen de hele middag op de grond zitten spelen met kleine plastic auto's, of je kunt een drone voor ons kopen.

De kans is groot dat we het binnen 5 minuten nadat het uit de doos is gehaald, in een boom laten crashen, zodat u zich er niet te lang zorgen over hoeft te maken.

sokken

Weet je wat ... de man in je leven heeft waarschijnlijk sokken nodig. Ik bedoel, ik ben een man en ik denk niet dat ik me ooit kan herinneren dat ik op enig moment in mijn leven sokken heb gekocht. Dit brengt me ertoe te geloven dat eigenlijk alle sokken die ik bezit op een bepaald moment in geschenkverpakking moeten zijn aangekomen.

Dus oké, we zullen sokken aan de lijst toevoegen - maar geen Lynx-boxset - onder alle omstandigheden!

Auteur Bio

Paul Butler is een reisschrijver en dagboekschrijver uit Cumbria, VK. Paul houdt van lange wandelingen op het Britse platteland, traditionele Engelse bieren en stevige maaltijden. Hij houdt ook van vliegvissen langs de oevers van de Eden, schildert landschappen en cultiveert zijn eigen kazen op de familieboerderij. Paul is ook een junkische cartografie en is nooit gelukkiger dan met een kopie van een Ordnance Survey-kaart in de ene hand en zijn kompas in de andere.