Tips voor het geven van geschenken bij bruidsdouches

Vraag je je af wat je de bruid moet kopen voor de huwelijksdouche? Zelfs als u een pro bent in winkelen, is het nooit een slecht idee om uw vaardigheden om geschenken te geven aan te scherpen.

Hier zijn enkele tips die van pas kunnen komen bij het kiezen van iets voor de bruid:

Wat te besteden

Wat de gelegenheid ook is, u moet altijd geven op basis van uw vermogen. Bij een vrijgezellenfeest is een geschenk van 25 tot 75 dollar het meest acceptabele bereik. Als je geen geld hebt, kun je wegkomen met het uitgeven van een zelfgemaakt geschenk, zoals een Afghaans of fotoalbum. Uw relatie met de bruid en uw financiële situatie zouden u moeten helpen beslissen wat u wilt kopen.

Het is belangrijk op te merken dat geschenken voor vrijgezellenfeesten niet uitgebreid hoeven te zijn. Dit betekent dat het prima is om minder geld uit te geven dan je zou uitgeven aan een huwelijksgeschenk. Als u echter een groot item wilt kopen, kunt u overwegen om de kosten met vrienden te delen om een ​​gezamenlijk geschenk te kopen.

Etiquette

Je moet een cadeau geven bij de vrijgezellenfeest en ook een huwelijkscadeau kopen. Als u wilt behagen, moet u een item uit het huwelijksregister kopen. De bruid zal waarschijnlijk gemakkelijk online zijn ingesteld, zoals Blueprint Registry. Je bruidsmeisje moet kennis nemen van de geschenken en opschrijven wie wat geeft. De gasten moeten worden bedankt met een goede bedankbrief.

Winkelstrategieën

Het soort uitnodigingen moet u een idee geven over welke geschenken u moet geven. Als je naar een paar douches gaat, moet je kiezen voor coed-register dingen, zoals espressoapparaten en barware. Aan de andere kant, als u een bruids-thee bijwoont, moet u kiezen voor meisjesachtige geschenken, zoals lingerie en modeartikelen.

Bovendien moet u proberen uw huwelijkscadeau te relateren aan uw douchegift. Als je er een groepsinspanning van wilt maken, kun je een duik nemen in snorkeluitrusting of balletkaartjes. Vraag om enkele aanwijzingen als u zich niet bewust bent van de smaak van de aanstaande bruid.

Tradities en bijgeloof

Wat voor soort pre-huwelijksviering zou het zijn zonder willekeurige tradities en bijgelovige overlevering? Als de bruid bijvoorbeeld geluk wil, moet ze het eerste geschenk gebruiken dat ze opent. De hofdame zou ook alle geschenklinten moeten verzamelen en een boeket moeten maken dat de bruid door het gangpad zal dragen tijdens de bruiloftsrepetitie.

Packaging

Je moet ervoor zorgen dat je je cadeau goed verpakt in plaats van het in een bruine papieren zak te gooien. Bij het inpakken van het geschenk moet je je voorstellen hoe leuk het voelt om een ​​uitgebreid verpakt geschenk te openen. Als je tijd hebt, moet je het cadeau zelf inpakken. Kleed het geschenk aan met nepbloemen of fijne linten.

In het geval dat uw geschenk verloren gaat in een zee van andere geschenken, moet u een 'naar / van'-kaart toevoegen in het pakket met uw achternaam. Hierdoor wordt het voor de bruidsmeisje gemakkelijker om de geschenken bij te houden - het laatste wat je wilt is dat iemand anders de eer neemt voor je zorgvuldig overwogen cadeau.

Faux Pas-waarschuwing

Je denkt misschien dat je niet fout kunt gaan onder vrienden, maar je zou het verkeerd hebben. Hoewel lingerie een acceptabel bruids douchegift is, moet je de douche niet verwarren met een vrijgezellenfeest. Daarom moet je waarschijnlijk de ordinaire geschenken voor andere gelegenheden bewaren.

Wat je ook koopt voor de bruid, je moet weten dat het de gedachte is die telt. Dus uiteindelijk moet u een geschenk uit het hart kopen.