5 tips voor gifting horloges

Horloges kunnen goede geschenken zijn voor speciale gelegenheden. Afgestudeerden op de middelbare school of universiteit hebben vaak een goed horloge nodig om hen te helpen naar de lessen te komen of op tijd te werken. Ze kunnen speciale verjaardagen markeren of speciale traktaties zijn voor je ouders nadat je je eerste goedbetaalde positie hebt gekregen.

Als er een speciale gelegenheid in uw agenda staat waarvoor een cadeau moet worden gegeven, zijn hier vijf tips voor het schenken van een horloge.

Stel een budget in

Een mooi horloge kan overal $ 100 tot $ 20.000 of meer kosten, afhankelijk van welk merk u koopt. Zelfs als u een promotie of uw eerste goedbetaalde baan viert, stelt u een budget voor het horloge in, zodat u uw auto niet hoeft te verkopen om het te kopen.

Denk aan hun smaken

Zoals bij elk persoonlijk item, moet u rekening houden met de smaak van de ontvanger. Als hij of zij een eenvoudige smaak heeft en jeans boven een LBD verkiest, is het kopen van een luxe horloge misschien te overdreven. Overweeg in plaats daarvan de stijl van kleding die ze op het werk en van de klok dragen.

Overweeg ook welk type sieraden ze dragen, indien aanwezig. Een goede manier om de smaak van een vrouw te vinden, is door een kijkje in haar juwelendoosje te nemen. Van die verkenning, kun je er misschien achter komen of ze de voorkeur geeft aan goud of zilver en eenvoudig in plaats van sierlijke sieraden.

Denk aan een beroep

Als u een horloge koopt dat ze kunnen dragen om te werken, overweeg dan wat ze voor de kost doen. U wilt waarschijnlijk geen bouwvakker of Omega Seamaster kopen als de kans bestaat dat deze tegen het einde van de dag wordt ingeslagen.

Aan de andere kant zou een stijlvol of funky horloge, zoals een Swatch, door de meeste vrouwen gemakkelijk kunnen worden gedragen. Tenzij ze een leidinggevende functie hebben, kan een horloge een leuke accessoire zijn voor een jongere vrouw om te dragen met haar kantoorkleding of tijdens het winkelen in het weekend.

Koop de juiste maat

Of u nu een luxe horloge koopt of iets veel minder duur, u wilt dat het goed past bij uw vriend of familielid. Als het horloge een verrassing wordt, kan het moeilijk zijn om een ​​nauwkeurige polsmeting te krijgen.

De gemiddelde horlogebandgrootte voor een man varieert tussen 7 3/4 "tot 9 1/4" en voor een vrouw heeft het een diameter van 6 3/4 "tot 8". Een horloge kan altijd een beetje los worden gedragen of een juwelier kan eenvoudig een schakel verwijderen of een ander gat in een lederen band slaan.

Koop een horloge met een grotere band als u niet zeker bent van de grootte.

Overweeg hun hobby's

Als de ontvanger SCUBA gaat duiken of een auto of motor racet als een hobby, dan kun je een horloge kopen dat bij zijn hobby past. Een mooi duik- of racehorloge ziet er niet alleen goed uit, maar het kan ook helpen om rondjes over de baan of de lengte van een duik te lopen.

Als je iemand een horloge geeft, ga dan niet alleen op uiterlijk. Overweeg deze tips, vooral uw budget, wanneer u op zoek bent naar juweliers of online voor een leuk horloge om cadeau te geven.