SDJ-02: Klimaatgestuurd zelfdrogend jack

Soms bepaalt kunstwerk de toekomstige ontwikkeling van engineering en technologie. De cultus "Terug naar de toekomst" -trilogie leidde tot de creatie van zelfrijzende schoenen, hoverboards en vliegende auto's. Falyon Wearable Tech heeft de tweede versie van McFly's beroemde rood-grijze jas genaamd SDJ-02 gepresenteerd, uitgerust met de meeste functies uit de film. Het is een verbeterde versie van het SDJ-01-model uitgebracht in 2015.

De jas is uitgerust met drie verwarmingselementen, één aan de achterkant en twee in het voorvak. Er is geforceerde ventilatie om de luchtcirculatie te verbeteren (twee inlaten aan de onderkant van de mantel aan elke kant pompen lucht in speciale geventileerde inzetstukken). De offline modus wordt ondersteund door een batterij met een capaciteit van 6000 mAh. Het wordt geleverd met USB en stelt u in staat om uw mobiele gadgets op te laden - er is een verzegeld vak voor.

De opstelling van de verwarmingselementen houdt je handen warm in de zakken. Het gezamenlijke werk van de luchtinlaten en het verwarmingssysteem zorgen voor een efficiënte droging. SDJ-02 is gemaakt van kunstmatig, waterafstotend nylon buiten en polyester vulmiddel binnen. Het luchttoevoersysteem maakt het niet alleen mogelijk om de eigenaar op te warmen en een natte jas te drogen, maar ook om de gebruiker te ventileren en te koelen, waardoor hij of zij niet oververhit raakt. Het product verschijnt in drie kleuren: zwart, zilver metallic en het exclusieve rood-grijs, zoals in de film Back to the Future. De kosten van SDJ-02 beginnen vanaf $ 119. De originele jas kost $ 199.