Beste zomerreizen in Europa

Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste plaats om te bezoeken in augustus, moet u rekening houden met Europa, het Caribisch gebied en Brazilië.

In dit artikel belichten we de mooiste betaalbare steden in Europa met het beste weer om te reizen in augustus. Nou, de zomer in Europa is een aantal dingen, maar één ding valt op: het is druk.

Als u de drukte wilt ontvluchten, zijn deze plekken in Europa uw beste plek om te zijn.

Istanbul, Turkije

Istanbul, Turkije is ver van de reguliere drukte in het westen. De stad maakt deel uit van zowel Azië als Europa. De twee zijden van deze stad worden gescheiden door Bosporus, waardoor elke zijde een unieke charme en karakter krijgt. Als je naar Istanbul gaat, moet je de twee kanten van de stad bezoeken.
Hoewel de meeste zomerreizigers dol zijn op Istanbul, zul je hier minder drukte vinden dan in andere delen van West-Europa.

Moskou, Rusland

Rusland is een van de meest interessante maar ondergewaardeerde landen om te bezoeken in de zomer. Terwijl je een visum nodig hebt om naar Rusland te gaan, wat niet gemakkelijk te vinden is - het is de moeite waard. Moskou, de Russische hoofdstad, is de beste plek om de zomerdrukte in andere delen van Europa over te slaan.

St. Moritz, Zwitserland

Het zonnige weer van Zwitserland maakt St. Moritz een kolos van activiteiten tijdens de winter. Maar als het op de zomer aankomt, wordt het een spookstad. Als u hier in augustus reist, kunt u genieten van alle prachtige landschappen.

Budapest, Hongarije

Boedapest, Hongarije is een van de steden die de meeste reizigers in Europa onderschatten. De stad is een genot om te reizen tijdens de zomer. Het is ook goedkoop om hier te bezoeken, zodat u enkele dagen hier kunt doorbrengen zonder het budget te overstrekken.
Vergeet niet om je wandelschoenen mee te nemen, Boedapest is een grote stad om te verkennen.

Blagaj, Bosnië en Herzegovina

Als u in de zomer minder drukte wilt ervaren, is Bosnië en Herzegovina uw beste bezienswaardigheid in Europa. Blagaj blijft in het algemeen geheim van de zomerdrukte, wat betekent dat je hier je ruimte krijgt.

Als je van je ruimte houdt, is dit de ruimte om te zijn.

Munchen, Duitsland

Nou, de meeste reizigers komen voor één ding naar München: alcohol. Gelukkig voor jou, bier stroomt vrij van oktober tot december. Als zodanig verwacht je hier in augustus geen grote menigten te krijgen.

Omdat bier vrij stroomt, kunt u het op elk gewenst moment krijgen.

Beaune, Frankrijk

Natuurlijk, geen stad verslaat Parijs. Maar het aantal mensen dat naar Parijs reist, is enorm. Als zodanig zul je grote menigten verwachten, vooral in de zomer. Als u op zoek bent naar wat tijd alleen, huur dan een auto op Easyrentcars.com en maak een roadtrip naar een van de vele provincies in Frankrijk. Als je een wijnliefhebber bent, is Beaune je beste bestemming.