De meest romantische uitjes in Israël

Of u nu op zoek bent naar de perfecte plek om de vraag te stellen of gewoon wat quality time wilt doorbrengen met een geliefde, Israël heeft geen tekort aan romantische uitje bestemmingen. Israël is gezegend met geweldige landschappen, prachtig weer en prachtige stranden. Hier zijn vijf van de meest romantische plekken in Israël waar je je geliefde kunt najagen.

De dode Zee

De Dode Zee is een van de topattracties van Israël. Als het laagste punt op land onder zeeniveau ter wereld, is de Dode Zee uniek. Dankzij het hypersalinewater kunt u zonder inspanning drijven, ongeacht hoe zwaar en rot u bent. Het is een geweldige plek die elk jaar tienduizenden bezoekers trekt. Sommigen komen drijven in het dichte water; anderen willen graag de gezondheidgevende eigenschappen van de beroemde modder uit de Dode Zee proberen. Ga naar deadsea.com als je meer wilt weten over de Dode Zee.

Masada

Masada is een UNESCO-werelderfgoed van groot historisch belang. Hoog op een plateau met uitzicht op de Dode Zee en de heuvels van Judea, is Masada een must-visit-site als je een passie voor geschiedenis hebt. Overdag zit de site vol met bezoekers die de oude ruïnes verkennen en meer te weten komen over het bloedige driejarige beleg van Masada voordat het werd ontslagen door het 10e legioen van het Romeinse leger. Maar als romantiek meer jouw ding is, trek dan met je geliefde naar het plateau voor zonsopgang en zie de zon opkomen boven de horizon. Het is heel romantisch en de ideale plek om de vraag te stellen.

Wohl Rose Garden in Jeruzalem

Rode rozen zijn al lang een symbool van ware liefde, maar niet iedereen weet dat Israël een belangrijke producent is van verse bloemen, vooral rozen. Kom naar de Wohl-tuin in Jeruzalem en maak een wandeling door de rozentuinen. Er groeien meer dan 15.000 rozenstruiken in de tuinen. De geur van de rozen is zo goddelijk dat je misschien even moet gaan zitten op een van de afgelegen banken en zoete woordjes in de oren van je geliefde fluisteren.

Toren van David Museum in Jeruzalem

De oude stad van Jeruzalem is heel romantisch en een heerlijke plek om een ​​avondwandeling te maken, hand in hand met je geliefde. Terwijl je daar bent, loop je naar het Tower of David-museum en zie je de zon over de horizon vallen vanaf de muren van de Citadel. Zodra het donker wordt, kunt u genieten van de geluids- en lichtshow die elke avond plaatsvindt. De oude stenen wallen zijn de perfecte plek voor een romantische omhelzing.

Mitzpe Ramon in de Negev-woestijn

Woestijnen zijn niet altijd romantisch, maar sterrenkijken vanaf een deken in de Mitzpe Crater is romantischer dan je zou verwachten. Als je je Orion's Belt niet kent van je Canis Major, Ira Machefsky, staat de lokale sterrenman klaar om je een rondleiding te geven door de grote sterrenbeelden. Zijn prachtige sterreizen zijn een populaire activiteit op Mitzpe Ramon. Houd er rekening mee dat je misschien veel moet knuffelen om daar buiten warm te blijven!

Ten slotte, als u op zoek bent naar een romantische strandbestemming, bekijk dan Beit Yannai.