Dit zijn 7 van de mooiste huwelijksreisbestemmingen in het VK

Als er iets is waarvan een vrouw ervan droomt, is het een huwelijksreis omringd door schoonheid met de man van wie ze houdt en de rest van haar leven zal doorbrengen. Planning voor de perfecte bruiloft was een lange beproeving vol zorgen over uitrusting, traiteurs, locaties en al die last-minute details zoals toevoegingen aan de gastenlijst en wijzigingen in het zitplan.

De gelukkige dag komt echter aan en het is tijd om zalig weg te rijden naar een nieuw leven als man en vrouw. Als u thuis uw huwelijksreis in het VK wilt boeken, zijn hier 7 van de mooiste huwelijksreisbestemmingen gekoesterd door pasgetrouwden van over de hele wereld. Waarom naar het buitenland kijken als er hier zoveel cultuur, eenzaamheid en schoonheid is?

Schotse hooglanden

Wat is er idyllischer dan 's ochtends wakker worden omringd door heidevelden op een rustige zomerdag, omringd door de majesteit van bergen, het geluid van watervallen en de griezelige schoonheid van mistige lochs? Pasgetrouwden die vanuit grootstedelijke gebieden als Birmingham naar de Schotse Hooglanden reizen, vinden dat de Hooglanden echt een van de meest idyllische plekken zijn om die dagen alleen door te brengen, los van de drukke wereld waar ze maar al te snel naar terugkeren, maar dit keer als man en vrouw.

Het hele doel van een huwelijksreis is om tijd samen door te brengen, elkaar op een hele nieuwe manier te leren kennen en dat is iets waar je van kunt genieten zonder onderbrekingen die je op zoveel plaatsen zou ervaren. In feite is de reis eenvoudiger dan je je kunt voorstellen. Trek gewoon naar Valet Parking Birmingham Airport, overnacht in een van de verbazingwekkende 5-sterrenhotels op de luchthaven en vergeet dan alles, behalve die mooie dagen voor de toekomst, kastelen bekijken, Edinburgh of Glasgow overdag bezoeken en 's nachts van elkaar genieten een schilderachtige omgeving - waar sprookjes van gemaakt zijn.

Tip: begin je huwelijksreis niet in paniek. Trek gewoon naar de luchthaven en laat de valet-service voor u zorgen. Dit is een reis die je om de juiste redenen wilt onthouden, dus lees hier meer over birminghamparking.com. Begin uw reis goed en de rest valt op zijn plaats.

merengebied

Als het pure natuurlijke schoonheid is waar je naar op zoek bent voor je huwelijksreis, wil je in het Lake District verblijven. Het Lake District is onlangs bekroond met de prestigieuze eer een UNESCO-werelderfgoedbestemming te zijn en vormt het perfecte decor voor huwelijksreizen met foto's. Met het grootste nationale park in Engeland en spectaculaire landschappen waarvan bekend is dat ze enkele van de meest gerenommeerde dichters en schrijvers aller tijden hebben geïnspireerd, is het geen sprong om je de romantiek voor te stellen die je tijdens je huwelijksreis zult ontdekken door de wereldberoemde bergen.

Devon

Voor degenen die een beetje in de zon op zandstranden willen ravotten, is Devon de kustplaats voor een huwelijksreis in het VK. Natuurlijk wil je je huwelijksreis plannen in de zomermaanden wanneer de temperaturen warm genoeg zijn om van het water te genieten, maar op elk moment van het jaar is Devon een geweldige plek voor een jong stel om te verkennen.

Pittoreske dorpjes langs de kust en er wordt gezegd dat Devon een van de beste lokaal gebrouwen bier ter wereld heeft. Voor fijnproevers op hun huwelijksreis, zult u merken dat Devon enkele van de lekkerste gerechten heeft die u zeker zult verrukken en met plaatsen om te verblijven zoals de Tree Top Escape op Millbrook Estate, zal romantiek zeker bloeien. Pasgetrouwden door de jaren heen hebben gezegd dat de landelijke pubs en leuke dorpjes langs de kustwateren Devon het perfecte huwelijksreisoord maken voor die paren die op zoek zijn naar dat beetje extra privacy.

Scilly-eilanden

Omdat huwelijksreizen een tijd van samenzijn zijn, verkiezen de meeste jonge paren dit nieuwe niveau in hun relatie te verkiezen in plaats van een druk nachtleven te zoeken. Dat is iets uit de dagen dat ze net zijn achtergebleven. De Isles of Scilly liggen voor de kust van Cornwall en bieden 5 verschillende eilanden om te verkennen.

De hele regio is veel meer ontspannen dan het grootste deel van het Verenigd Koninkrijk en dit maakt het een bijzonder perfecte locatie voor een huwelijksreis. Wat je zult vinden is dat elk van deze vijf bewoonde eilanden zijn eigen aantrekkingskracht heeft, zijn eigen 'sfeer', en dit is wat het zo opwindend maakt. Neem de tijd om elk van de andere eilanden te bezoeken tijdens uw huwelijksreis in de Scilly-eilanden.

Cotswolds

Terwijl sommige pasgetrouwden de Cotswolds in de zomer liever vermijden omdat het een populaire vakantiebestemming voor gezinnen is, houden anderen ervan om een ​​glimp op te vangen van hoe het leven er over een paar jaar zal uitzien als ze een eigen gezin hebben. Toch zijn er nog genoeg plekken om te verblijven waar je ongestoord zult zijn, dus laat die vakantiegangers je niet afschrikken van een huwelijksreis in het paradijs voor fijnproevers.

Noord-Ierland

Hoewel Engeland meer dan zijn deel van oude kastelen te verkennen heeft, wordt er gezegd dat er niets zo betoverend is als de kastelen van Noord-Ierland. Dan is er de adembenemende schoonheid van de Giant's Causeway die een spectaculair uitzicht biedt op rotsformaties die je in dit leven niet meer zult zien.

Met een ongerept panoramisch uitzicht op de kustlijn kunnen pasgetrouwde stellen hand in hand lopen met niets dat hen afleidt van de schoonheid van de natuur en de rustige woorden van liefde terwijl ze uitkijken naar de komende jaren. Vlakke rotsen zijn de allure van de Giant's Causeway en voor degenen die van een avontuurlijke geest zijn, is het een perfecte setting voor selfies op huwelijksreis.

Tip: vergeet niet om een ​​waterbestendige camera met een getimede belichting en een standaard mee te nemen, zodat u beide op hun plaats kunt zijn tegen de tijd dat de sluiter opent.

Isle of Skye

Nogmaals, Schotland heeft veel te trekken voor iedereen die op zoek is naar 's werelds meest verbazingwekkende natuurlijke schoonheid. Als u uw huwelijksreis precies goed plant, kunt u naar zowel de Hooglanden als het eiland Skye reizen. Als het grootste eiland van de Binnen-Hebriden, staat Skye bekend om zijn wilde kustwateren en spectaculaire bergketens samen met kastelen en schilderachtige dorpjes met elk hun eigen speciale charme.

Degenen die ontspannen huwelijksreizen op het eiland Skye hebben doorgebracht, adviseren u om een ​​van de authentiek historische lokale pubs te bezoeken om te genieten van de wereldberoemde malt whisky waar de regio bekend om staat. Kleurrijk pittoresk, het eiland Skye is een ander perfect decor voor een huwelijksreis foto op.

Waarom Britse huwelijksreizen populair zijn

Ten slotte wil je misschien weten waarom zoveel Britten ervoor kiezen hun huwelijksreis dichter bij huis door te brengen. Hoewel kosten meestal een zeer grote zorg zijn, is dat niet de enige allure van een huwelijksreis in het VK. Tijd is ook belangrijk. Waarom zoveel uitgeven aan reizen heen en weer om een ​​idyllische tijd alleen te ervaren wanneer er zoveel geweldige huwelijksreisbestemmingen hier thuis zijn? Ook vinden veel jonge koppels dat ze graag trouwen op de plek waar ze op huwelijksreis gaan, en dus door de festiviteiten lokaal te houden, kunnen familie en vrienden ook ergens thuis een bezoek brengen.

Wat is er adembenemend mooi dan trouwen aan het water met een kasteel op een heuvel op de achtergrond? Kun je je zelfs voorstellen welke foto-ops dit zou presenteren? Houd het dicht bij huis en je hebt een kortere vliegreis, een minder dure reisroute en een plek die je jaar na jaar kunt bezoeken terwijl verjaardagen nog een keer rondrollen.