New Jersey, The Noisy Neighbor en een levensvatbaar alternatief voor de Big Apple

Het kan in de schaduw van de Big Apple leven als het gaat om toeristenaantallen, maar trek jezelf weg van die iconische skyline en er zijn tal van toeristische beloningen in het naburige New Jersey.

Hier zijn enkele goede redenen waarom New Jersey uw aandacht verdient, waaronder een suggestie om een ​​mooie badplaats met een geweldige geschiedenis te bezoeken, enkele andere interessante historische plaatsen die een bezoek waard zijn, plus enkele familiegerichte suggesties om iedereen gelukkig te houden.

Een begrijpelijke toeristische hotspot

Zodra u zich in een hotel als het Bridgewater Marriott voor uw verblijf heeft gevestigd, is het tijd om een ​​paar reizen rond de staat New Jersey te plannen en een goed startpunt zou waarschijnlijk Cape May zijn.

Deze pittoreske badplaats werd in de 18e eeuw een magneet voor de rijken en het is niet moeilijk te begrijpen waarom deze stad aan Delaware Bay door vorige presidenten is gekozen als de plek om een ​​vakantiehuis te hebben.

Het Emlen Physick Estate is een bezoek waard wanneer u naar Cape May komt, aangezien het museum de charme en elegantie van de plaats weerspiegelt.

Krijg een gevoel van geschiedenis

Er zijn historische monumenten en bezienswaardigheden in overvloed in deze staat en een voorbeeld hiervan zou het Thomas Edison National Historical Park zijn.

Je kunt het huis van een van 's werelds beroemdste uitvinders verkennen en enkele van de items bekijken die Edison zelf zou hebben gebruikt bij het uitvoeren van enkele van zijn experimenten.

Als je naar Princeton gaat, kun je een rondleiding over het terrein van deze hoog aangeschreven leerplaats regelen, gevolgd door een bezoek aan het nabijgelegen Battlefield State Park.

Deze historische site omvat ongeveer 200 hectare en was getuige van de Slag om Princeton waar George Washington de overwinning op de Britten claimde in 1777.

Perfect voor gezinnen

Als je met je gezin naar New Jersey reist, is het Adventure Aquarium in Camden een goede attractie om in je radar te hebben.

Deze attractie aan de rivier de Delaware herbergt een indrukwekkende verzameling van meer dan 8.000 zeedieren en het aquarium staat ook bekend om zijn leiderschap in het promoten van marien biologieonderwijs, zodat de kinderen plezier zullen hebben en ook wat dingen zullen leren.

Een goede locatie voor sensatiezoekers

Een familie-uitstapje naar een themapark slaagt er altijd in om de juiste vakjes aan te vinken en het Six Flags Great Adventure Park zal zeker een favoriet zijn bij iedereen.

Het park ligt in Jackson en is een populaire bestemming voor zowel New Yorkers als inwoners van New Jersey en biedt een scala aan ritten die geschikt zijn voor alle leeftijden en alle niveaus van schriktolerantie, dus je kunt iets kalmer kiezen of een maag kiezen- supersnelle achtbaanrit maken als je klaar bent voor de uitdaging.

Dit zijn slechts een greep uit de vele verschillende dingen die je kunt doen als je besluit dat je New Jersey wilt verkennen, een staat die veel te bieden heeft en het niet verdient om in de schaduw van zijn aandachtzoekende buurman te leven.